Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Snimatelji, putnički agenti, proizvodači suncobrana... Ako se pronalazite u ovim ulogama, prijavite se za posao

Snimatelji, putnički agenti, proizvodači suncobrana... Ako se pronalazite u ovim ulogama, prijavite se za posao
Ilustracija (Igor Kralj/PIXSELL)

I ovoga smo tjedna proučili oglase za zanimljiva zanimanja, među kojima su neka idealna za odrađivanje tijekom ljeta

Ovoga vam ponedjeljka donosimo još jedne u nizu aktualnih oglasa s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije, ali i šire. U pitanju su nove i nadasve zanimljive djelatnosti za koje radno iskustvo uglavnom nije potrebno, dok su tražene osobe raznih profila i interesa.

Tako MSTV j.d.o.o. do srijede zapošljava snimatelja na puno radno vrijeme. U pitanju je dinamičan terenski posao za kojega se traži posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, spremnost na globalna putovanja te poznavanje engleskog jezika u govoru i osnovnog rukovanja video kamerom. Izabrani će kandidat snimati ponajprije sportske, ali i ostale manifestacije diljem Hrvatske i svijeta, a njegovo prethodno radno iskustvo nije važno. Naravno, sve putne troškove pokriva poslodavac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slično je zanimanje do sljedećega petka traženo u cijeloj Hrvatskoj u tvrtki Travemo Club d.o.o. koja je spremna novoga djelatnika zaposliti na neodređeno. Posao se sastoji od kreiranja turističkih tura za individualne klijente i grupe uglavnom za područje jugoistočne Europe, upravljanja portfeljem klijenta, traženja novih potencijalnih klijenata, izvršavanja prodajnih i marketinških strategija te praćenja i analize tržišnih trendova. Uz stalni radni odnos, poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost rada od kuće te službeni laptop i mobitel.

smještaj more otok
Paprene cijene Planirate ljetovanje na jadranskoj obali? Evo koliko će vas koštati smještaj i putovanje iz Osijeka

Psihologa ili psihologinju do nedjelje želi zaposliti Društvo multiple skleroze OBŽ-a. Radno iskustvo nije uvjet za prijavu na navedeni posao koji se odrađuje 20 sati tjedno, već su kod kandidata važne samo socijalne i komunikacijske vještine, empatija, osjećaj odgovornosti, proaktivnost i završeni fakultet. U konačnici, djelatnik će u spomenutoj ustanovi dobiti priliku raditi s osobama s invaliditetom, ali i osmišljavati i održavati brojne radionice s njima te ih psihološki savjetovati i pružati im razne vrste pomoći i podrške.

Na sličnoj poziciji djelatnike do srijede zapošljava i Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, uz uvjet jednogodišnjeg iskustva rada u struci, stečene diplome iz psihologije, završene dvije godine edukacije iz savjetovanja i psihoterapije te poznavanja rada na računalu i analize podataka. Kandidat će raditi kao suradnik ili suradnica u Uredu za psihološko savjetovanje studenata FFOS-a te kao zamjena na određeno, ali u punom radnom vremenu i s pokrivenim putnim troškovima.

dom zdravlja
NOVO STARO Nakon 30 godina psiholozi se vraćaju u domove zdravlja

Pravo ljetno zanimanje traženo je čak do 3. srpnja u tvrtki MURKA-TRADE d.o.o. U pitanju je posao proizvodnje sjenila za sunce iliti suncobrana koji se, iako isto tako u punom radnom vremenu, odrađuje privremeno i samo u prijepodnevnoj smjeni. Prethodno radno iskustvo nije potrebno, dok se kandidat može zaposliti i ako je završio isključivo srednju školu.

Još danas do kraja dana možete poslati prijavu za posao specijalista za migraciju podataka koji se odrađuje u okviru softverske zagrebačke tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. Poslodavac je kandidata spreman zaposliti na neodređeno, i to pod uvjetom petogodišnjeg iskustva rada u struci, posjedovanja visoko razvijenih vještina u postavljanju SQL upita, naprednog poznavanja koncepata relacijskih baza podataka, završenog fakulteta te visokog stupnja odgovornosti i samostalnosti u radu. S druge strane, nude se ugodna i timska radna okolina, mogućnost rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme te brojni (ne)financijski benefiti.

Nakon tri mjeseca Osječani ponovo sjeli na terase kafića
ZID PLAĆA ILI PLAČA? Evo koliko u Hrvatskoj zarađuju suci, medicinari, učitelji, blagajnice, konobari...

U konačnici, u gradu na Dravi uskoro se otvara i novi barber shop. Na adresi Gacka 10 (bivši Mercator) s radom će tako započeti Barbershop Fabrici koji će također zapošljavati više djelatnika, odnosno barbera (m/ž) s radnim iskustvom, uz ponudu mjesečne neto plaće u iznosu od tisuću eura. Zainteresirani se kandidati mogu javiti na broj mobitela 098 874 744.

barber šišanje frizer
Barbershop Fabrici Otvara se novi Barber Shop u Osijeku: Traže se barberi, mjesečna neto plaća tisuća eura

Svi su navedeni oglasi dostupni ovdje i ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!