Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Zapošljavaju Bipa, Hervis, Lidl, ZABA...

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Zapošljavaju Bipa, Hervis, Lidl, ZABA...
Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovotjedni oglasi uključuju pozicije u maloprodaji, vožnji, skladištu, građevini, telekomunikacijama, ugostiteljstvu i kibernetičkoj sigurnosti

I ovoga tjedna donosimo uistinu raznolike aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije.

Tako Hervis do 10. lipnja u svojim maloprodajnim i veleprodajnim mjestima u osječkoj Portanovi i Vinkovcima zapošljava djelatnike na nekoliko pozicija kao što su pripravnici i voditelji trgovine. Uz redovitu isplatu plaća i naknade za prijevoz, godišnje odmore i regrese, poslodavac osigurava i besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod svojim pokroviteljstvom, a u pitanju je ujedno i posao koji se radi na pola radnog vremena (20 sati tjedno), neovisno o stručnoj spremi kandidata. Više informacija pročitajte na poveznici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djelatnike na više radnih mjesta i u više gradova (među kojima je i Osijek) do istoga datuma zapošljava i Konzum. Među njima su vozači B i C kategorije koji se, osim u gradu na Dravi, mogu zaposliti i na jadranskoj obali, uz uvjet jednogodišnjeg radnog iskustva. Tako je i s blagajnicima za koje se u istoj tvrtki traži šestomjesečno iskustvo na sličnim poslovima. Poslodavac na oba radna mjesta nudi stimulativne bonuse, božićnice, uskrsnice, regrese, darove za djecu i mogućnost stalnog zaposlenja, a više je detalja dostupno ovdje i ovdje.

Nakon tri mjeseca Osječani ponovo sjeli na terase kafića
ZID PLAĆA ILI PLAČA? Evo koliko u Hrvatskoj zarađuju suci, medicinari, učitelji, blagajnice, konobari...

Kao prodavač možete se zaposliti i u našičkom Lidlu, a rok je za slanje prijave do četvrtka. Prethodno radno iskustvo u trgovini i/ili ugostiteljstvu samo je prednost, a ne i uvjet zaposlenja, dok poslodavac osigurava smjenski rad, učenje uz trenera, plaćene troškove prijevoza, dodatno plaćeni rad noću i nedjeljom, ugovor na neodređeno te razne ostale financijske i nefinancijske benefite.

Osim prodavača, do 12. lipnja Roto svijet pića traži skladišne radnike i dostavljače u brojnim hrvatskim gradovima, među kojima su Osijek, Vinkovci i Slavonski Brod. Dok se kod prodavača ne gleda prethodno radno iskustvo, za skladištare je i vozače isto uvjet, ali dovoljno je da iznosi šest mjeseci. Kandidatima koji budu primljeni na navedena mjesta osigurava se rad u stabilnoj tvrtki, s mogućnošću stalnog zaposlenja i brojnim materijalnim pogodnostima, među kojima se izdvajaju dvije vrste mjesečnih stimulacija, ovisno o rezultatima kompanije i vašem postizanju zadanih ciljeva. Oglasi su dostupni ovdje, ovdje i ovdje.

policija
osijek Došao kupiti mobitel, prodavač mu iz ruke istrgnuo novac i pobjegao

Do sljedećeg utorka traju prijave za posao prodavača, odnosno blagajnika u poslovnicama Bipe. Iako je riječ o sezonskom poslu koji je tražen ne samo u OBŽ-u, nego u cijeloj Hrvatskoj, poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, ali i isplatu putnih troškova i plaće do 5. u mjesecu, rad u blizini mjesta stanovanja te brojne stimulativne bonuse. Prema dostupnim informacijama u oglasu, prethodno radno iskustvo nije potrebno, već je dovoljno da kandidat posjeduje osobine poput ljubaznosti i susretljivosti prema kupcu i kolegama, samostalnosti, volje za radom i motiviranosti.

Zagrebačka tvrtka Teh-gradnja d.o.o. u potrazi je za građevinskim poslovođom na razini cijele Hrvatske, pa tako i OBŽ-a. S obzirom na navedeno, poslodavac osigurava smještaj, ali i ugodno radno okruženje, iznadprosječnu plaću i mogućnost stalnog zaposlenja. Ipak, da biste se zaposlili na spomenutoj radnoj poziciji, trebate imati tri godine radnog iskustva, vozačku dozvolu B kategorije i završenu srednju školu. Prijave su dostupne do četvrtka na poveznici.

grad osijek iz zraka
Pozitivni trendovi Grad Osijek bilježi najveći rast broja obrtnika

Do istoga se dana zapošljavaju agenti na radu od kuće u Hrvatskom telekomu. Od kandidata se očekuju poznavanje rada na računalu i razvijene komunikacijske vještine, dok poslodavac nudi mjesečne bonuse s obzirom na rezultat, naknadu za prijevoz i prehranu, službeni laptop, plaćenu edukaciju, početni ugovor putem agencije za privremeno zapošljavanje, smjenski rad i bonove za mobitel. Više informacija pogledajte ovdje.

U Corolli se pak do petka možete prijaviti za posao kuhara u punom radnom vremenu, no pod uvjetom šestomjesečnog iskustva rada na sličnim pozicijama. U pitanju je posao koji se radi u dvjema smjenama te, iako nema naknade za prijevoz i smještaja, poslodavac osigurava ugovor na neodređeno.

Light lockdown u Osijeku
čeka se dogovor Osječki ugostitelji nezadovoljni novim pravilnikom o uređenju terasa, traže odgodu i korekcije

U konačnici, Zagrebačka banka do 18. lipnja zapošljava inženjere kibernetičke sigurnosti, uz široku ponudu rekreacijskih aktivnosti, prigodne novčane nagrade, fleksibilno radno vrijeme, redovite sistematske preglede, dodatno zdravstveno osiguranje, ravnotežu između privatnog i poslovnog te radno okruženje koje potiče cjeloživotno učenje i razvoj. Od uvjeta koje prijavljeni kandidat treba zadovoljiti traže se jedino aktivno poznavanje engleskog jezika, otvorenost za nove načine rada i tehnologije te iskustvo u radu s IAM i PAM alatima. Više je detalja dostupno na ovdje.

Svi su navedeni oglasi dostupni i na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!