Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traže se nastavnici i odgojitelji

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traže se nastavnici i odgojitelji
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Ovoga se tjedna u različitim ustanovama na području naše županije zapošljavaju ponajprije prosvjetni djelatnici

Na početku ovoga tjedna donosimo nove aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije.

Ovih su dana na našim prostorima ponešto slabije traženi ekonomisti i trgovci, pa smo naglasak stavili na oglase vezane uz prosvjetne radnike kojih, iako se bliži kraj školske i akademske godine, ima nekolicina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako se u Srednjoj školi Donji Miholjac do subote traži nastavnik biologije (m/ž) koji bi obavljao navedeni posao na puno radno vrijeme i u prijepodnevnoj smjeni. Zanimljivo je kako u oglasu nije navedeno kako je potrebno da kandidat posjeduje radno iskustvo, već samo da ima završeni magisterij. Više informacija o načinima prijave potražite na poveznici.

konobar sezonac na moru
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traženi su sezonski radnici u Tommyju, Lidlu, Ini, Valamaru...

Za tri dana ističe rok za prijavu za posao učitelja tjelesne i zdravstvene kulture (m/ž) u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Đakovu. Ni ovdje nije važno radno iskustvo, već također završen fakultet, a radi se u dvjema smjenama (18 sati tjedno) te na neodređeno.

Nastavnik hrvatskog jezika (m/ž) potreban je također đakovačkoj Gimnaziji Antuna Gustava Matoša. Prijave se podnose ovdje do sutra, prethodno se radno iskustvo ne uzima u obzir, a radi se također u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, 32 sata tjedno.

škola učenici
veliko istraživanje Više od 85 posto učitelja je za zabranu mobitela u školama, učenici podijeljeni

Osim nastavnika, na području OBŽ-a traženi su i odgojitelji, i to u nekoliko ustanova. Među njima je Dječji vrtić Osijek koji do petka zapošljava odgojitelja (m/ž) u dvije smjene te na puno radno vrijeme i na neodređeno, pod uvjetom završenog fakulteta, a neovisno o prethodnom radnom iskustvu.

Tako je i u Dječjem vrtiću Zeko u Kneževim Vinogradima koji je također spreman zaposliti djelatnike na istoj poziciji (m/ž), u dvije smjene te na puno radno vrijeme i na neodređeno, uz uvjet jednogodišnjeg iskustva rada u struci te završenog preddiplomskog sveučilišnog studija ili stručnog studija predškolskog odgoja. Prijave se podnose do sutra putem poveznice.

dječji vrtić
Nova pedagoška godina Kreću upisi u osječke dječje vrtiće, objavljenje i upute za roditelje

U konačnici, Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (Područni ured u Osijeku) do danas je u potrazi za pedagogom (m/ž) s petogodišnjim radnim iskustvom i završenim magisterijem kojega je spreman zaposliti u punom radnom vremenu i na neodređeno. Na navedenoj poziciji može raditi i osoba s invaliditetom.

Svi su navedeni oglasi dostupni i na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!