Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traže se zaštitari, kozmetičari, frizeri, prodavači...

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Traže se zaštitari, kozmetičari, frizeri, prodavači...
Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga se tjedna u različitim tvrtkama na području naše županije traže poglavito obrtnička zanimanja

Ovoga smo ponedjeljka ponovno istražili aktualne oglase s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije.

Osim ekonomista i građevinara koji su uobičajeno traženi u brojnim tvrtkama i na raznim pozicijama, ovoga je tjedna objavljeno više od 50 oglasa vezanih uz ostale poslove na ovim prostorima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako Securitas Hrvatska traži zaštitare (m/ž) u čak pet gradova naše županije, točnije u OsijekuBelišću, Đakovu, Našicama, Valpovu i Belom Manastiru, a rok je prijave za navedeno zanimanje do 10. lipnja. U svakom se mjestu traži po četiri djelatnika koji bi obavljali zaštitne poslove, uz uvjet završene četverogodišnje srednje škole i posjedovanja zaštitarske licence. Radno iskustvo za obavljanje te djelatnosti nije potrebno.

pretraga
opasan posao Mogu li se zaštitari nositi s naoružanim pljačkašima? ''Bez oružja i pancirki ne možemo''

U više od 20 oglasa ovoga su tjedna traženi i prodavači, i to uglavnom u Osijeku i okolici ili nekom od prigradskih naselja. Tako Slavonija – Bošković do prekosutra zapošljava dvojicu prodavača (m/ž) u Tenji, dvojicu prodavača (m/ž) u Kopačevu i čak petoricu prodavača (m/ž) u Dardi. Iako radno iskustvo za obavljanje ovoga posla nije uvjet, potrebno je da kandidati posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i imaju završenu četverogodišnju srednju školu. Također, poslodavac djelatnike zapošljava na određeno, a riječ je o trgovinama mješovite robe.

Tvrtka Leader u potrazi je za prodavačem (m/ž) na benzinskoj postaji. U pitanju je posao za čije se obavljanje također ne zahtijeva radno iskustvo i nudi se na neodređeno, no radi se u tri smjene. Prijave za njega traju do sutra.

Do petka se pak imate priliku prijaviti za rad na mjestu prodavača (m/ž) u Tediju u Osijeku i Đakovu koji trenutno na toj poziciji traži šestero djelatnika, a koji isto tako ne moraju imati prethodnog radnog iskustva. Međutim, riječ je o radu u trajanju od sedam do osam mjeseci u navedenoj matičnoj poslovnici te sezonskom radu u nekoj od poslovnica u Umagu, Poreču, Puli, Rovinju i Labinu u trajanju od tri do pet mjeseci koji uključuje slaganje robe na police, usluživanje kupaca i rad za blagajnom. Navedena tvrtka u tom slučaju osigurava smještaj te naknadu za topli obrok i putne troškove.

Trgovina
neradne nedjelje Osječki trgovci razmišljaju o otkazima zbog neradnih nedjelja, a radnici podijeljeni između obitelji i veće zarade

Kozmetičara (m/ž) do 9. lipnja u Osijeku zapošljava tvrtka Magali, uz uvjet jednogodišnjeg radnog iskustva i završene četverogodišnje srednje škole. U pitanju je posao koji se odrađuje u dvjema smjenama, a moguće je dobiti i ugovor na neodređeno. Prijaviti se moguće putem poveznice.

Još sedam dana traju prijave za isto zanimanje (m/ž) i u istom gradu koje traži tvrtka Cezar. Radno iskustvo u ovom slučaju nije uvjet, već je dovoljno da kandidat ima završenu trogodišnju srednju školu. Također, riječ je o poslu koji se može raditi na neodređeno te isto tako u dvjema smjenama.

Do sljedećega petka moguće je podnijeti prijavu za posao kozmetičara (m/ž) u najvećem beauty salonu u gradu na Dravi, Aura Beauty. Iako se traže dvojica djelatnika s jednogodišnjim radnim iskustvom, poslodavac im nudi ugovor na neodređeno, dvije neradne subote u mjesecu, posao u inovativnom i poticajnom okruženju te naknadu putnih troškova.

frizer šišanje frizura
šišajmo se sami? Kozmetičari i frizeri digli cijene pa kažu: "Nema to veze s uvođenjem eura. Mi spadamo u luksuzne djelatnosti"

Do 30. svibnja imate se priliku prijaviti i za posao frizera (m/ž) u također osječkom salonu Hair Boutique koji nudi ugovor na neodređeno, plaćenu naknadu za prijevoz i rad u dvjema smjenama. Međutim, poslodavac od kandidata traži tri godine radnog iskustva te završenu trogodišnju srednju školu.

Isto je zanimanje (m/ž) do kraja mjeseca traženo i u Dardi, odnosno u obrtu Noir!. Tamo pak prethodno radno iskustvo nije uvjet zaposlenja, već samo završena trogodišnja srednja škola. Također, u pitanju je dvosmjenski rad na neodređeno.

U konačnici, do sljedeća petka traju prijave za posao frizera (m/ž) i u salonu Marica s osječkom adresom. Radno iskustvo ni tamo nije važno te je isto tako riječ o radu na neodređeno i u dvjema smjenama.

oglasi za posao oglas burza ilustracija
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: U građevini ukupno 80, a u ekonomiji 50 traženih radnih mjesta
oglasi za posao burza posao zapošljavanje zaposlenje
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Zapošljavaju Vodovod Osijek, Dom zdravlja Čepin, HŽ, Hotel Osijek...

Svi su navedeni oglasi dostupni i na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!