Vijesti / Osijek

Važna obavijest

Privremeno se regulira promet u Europskoj aveniji, autobusi će voziti novom rutom

Privremeno se regulira promet u Europskoj aveniji, autobusi će voziti novom rutom
Dubravka Petrić/PIXSELL

Navedene promjene ostaju na snazi tijekom radova čije se trajanje predviđa na sedam radnih dana i podložno je promjenama, sukladno vremenskim uvjetima

Od danas su planirane prometne izmjene zbog radova na sjevernom dijelu kolnika u Ulici Europske avenije. Zabrana prometa za sva vozila u smjeru zapad-istok bit će na snazi duž krajnje južne prometne trake, od raskrižja sa Stepinčevom do Kuhačeve ulice. U smjeru od Kuhačeve do raskrižja sa Stepinčevom ulicom bit će organiziran jednosmjerni promet istok-zapad.

Kao rezultat toga, dio trase tramvajske linije T1 u smjeru Višnjevac – Zeleno polje bit će privremeno izmješten. Nova ruta protezat će se od Ulice Hrvatske Republike preko Gajevog trga, Vukovarske, Trpimirove lijevo te Ulice Europske avenije do Zelenog polja. Tijekom navedenog razdoblja, putnici će koristiti privremena autobusna stajališta na Gajevom trgu jug i stajalište Zagrebačka ulica jug, dok će stajališta Sakuntala park istok, Stepinčeva jug, Dom zdravlja jug i Tvrđa jug biti privremeno ukinuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za promet na T1 liniji od Zelenog polja prema Višnjevcu vrijedit će privremena ruta prema važećoj regulaciji: Ulica Europske avenije, lijevo u Radićevu, desno u Ulicu Hrvatske Republike, lijevo u Županijsku te desno u Gundulićevu ulicu, i dalje po trasi linije do Višnjevca.

Navedene promjene ostaju na snazi tijekom radova čije se trajanje predviđa na sedam radnih dana i podložno je promjenama, sukladno vremenskim uvjetima.

Iz GPP-a zahvaljuju putnicima na razumijevanju.


Izdvojeno

Reci što misliš!