Vijesti / Osijek

43-godišnjak

Osječanin noćas za volanom s 2,8 promila u krvi: Kazna 2850 eura ili 60 dana zatvora

Osječanin noćas za volanom s 2,8 promila u krvi: Kazna 2850 eura ili 60 dana zatvora
Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta.

U navedenom razdoblju policija je u prometu zatekla četiri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 2,10 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zatečen 43-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,80 promila alkohola u krvi.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!