Vijesti / Osijek

Američka kompanija

Nakon menadžerskih radnih mjesta, Jabil počeo tražiti i operatore. Evo što traže i što nude!

Nakon menadžerskih radnih mjesta, Jabil počeo tražiti i operatore. Evo što traže i što nude!
Borna Jakšić/PIXSELL

Investicija Jabila napreduje dobrom dinamikom i uskoro se očekuje kako će prvi djelatnici krenuti s radom

Nakon što je Jabil, globalna američka kompanija koja uskoro otvara svoj pogon u Osijeku, popunila većinu rukovodećih radnih mjesta, danas je otvoren i natječaj za zapošljavanje na radnom mjestu operatera. Ukupno se očekuje kako će u prvoj fazi ova tvornica zapošljavati 1500 ljudi, a riječ je o jednoj od najvećih investicija u povijesti Hrvatske.

Zasigurno, bit će to radno mjesto na kojemu će se zaposliti najveći broj djelatnika, a Jabil je objavio i koji su njegovi zahtjevi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako se dnevni zadatci sastoje od rada na proizvodnoj liniji, uz praćenje uputa i specifikacija, upravljanje strojevima i opremom u skladu s uputama, izvještavanje o svim utjecajima na proces i korektivnim radnjama, učinkovita komunikacija i suradnja unutar grupe zaposlenika, održavanje standarda kvalitete i učinka te praćenje promjena i primjenjivanje točnih uputa za rad.

industrijska zona nemetin
velika investicija Radić o Jabilu: "Ovo je jedna od najvećih investicija u povijesti Hrvatske, a već razgovaramo s novim investitorima"

Naravno, od svih se zaposlenika očekuje i usvajanje novih znanja, povećavanje osposobljenosti za upravljanje strojevima i uređajima, izražavanje ideja koje mogu unaprijediti razvoj tvrtke, standardno poštivanje svih mjera sigurnosti i zaštite na radu te održavanje čistoće radnog mjesta.

Od svih kandidata poželjno je da imaju srednju stručnu spremu (poželjno tehnički smjer), vještine učinkovite komunikacije, timskog rada i dobre radne organizacije, vješto izvođenje ručnog rada malim i električnim alatima, analitičko razmišljanje, sposobnost rješavanja problema, otvorenost promjenama, odnosno spremnost na razvoj i usavršavanje kvalifikacija.

Gradilište Jabila u Nemetinu Fotogalerija

S obzirom na veličinu proizvodnog pogona i broj djelatnika, u tvornici se očekuje fleksibilnost u smjenskom radu, a poželjno je i osnovno znanje engleskog jezika te poznavanje rada na računalu.

jabil
OGROMNA INVESTICIJA Američki megaprojekt u Osijeku: U prvoj fazi zapošljava se 1500 ljudi, tvornica u pogonu već iduće godine

Tvrtki Jabil ranije smo uputili i upit vezan uz samozapošljavanje i upitali kakav je odaziv na do sada raspisane natječaje, ali još nismo zaprimili odgovor. Ostaje za vidjeti kako će popuniti željeni broj djelatnika te što će, u konačnici, nuditi, kao i kako će stimulirati radnike na promjenu radnog mjesta i dolazak u njihov pogon. 


Izdvojeno

Reci što misliš!