Vijesti / Osijek

1500 radnih mjesta

Jabil gradi novi centar izvrsnosti za proizvodnju u Osijeku, prijavite se za posao već danas!

Jabil gradi novi centar izvrsnosti za proizvodnju u Osijeku, prijavite se za posao već danas!
Jabil

Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima

Kompanija Jabil Inc. (NYSE: JBL) najavila je gradnju novog velikog centra izvrsnosti za proizvodnju u Osijeku. Ovo ulaganje potvrda je stalne predanosti rastu i inoviranju Jabila u regiji.

Dovršetak izgradnje proizvodnog pogona predviđen je za početak 2024. godine. Očekuje se da će ovaj centar biti ključni pokretač lokalnog gospodarstva stvarajući više od 1.500 novih radnih mjesta za kvalificirane radnike. U trenutku kada novi centar izvrsnosti za proizvodnju započne s radom, Jabil će postati jedan od najvećih poslodavaca u Slavoniji, te lokalnoj zajednici pružati prilike za rast i razvoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jabil je osnovan 1966. godine u SAD-u. Riječ je o jednom od najvećih svjetskih pružatelja proizvodnih rješenja, koji trenutno ima više od 250.000 zaposlenika na stotinu različitih lokacija u 30 zemalja. Jabil surađuje s više od 400 vodećih svjetskih brendova u brojnim sektorima na plasiranju njihovih proizvoda na tržišta.

industrijska zona nemetin
velika investicija Radić o Jabilu: "Ovo je jedna od najvećih investicija u povijesti Hrvatske, a već razgovaramo s novim investitorima"

„Širenje poslovanja strateška je odluka koja je u skladu s fokusom Jabila na dugoročne trendove i rast u područjima obnovljive energije, električnih vozila, zdravstva, 5G mreže i clouda. Novi će pogon biti središte Jabilove stalne predanosti inoviranju, održivosti i pružanju sveobuhvatnih proizvodnih rješenja svojim korisnicima“, istaknuo je Gerald „JJ“ Creadon, izvršni potpredsjednik operacija kompanije Jabil.

Zapošljavanje radne snage za novi centar izvrsnosti za proizvodnju u Osijeku već je započelo i nastavit će se tijekom 2023. godine. Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima.

senzacionalna informacija Donosimo prve detalje mega projekta: Amerikanci u Osijek dovode visoku tehnologiju

„U Jabilu njegujemo kulturu u kojoj zaposlenici mogu obavljati posao na najbolji mogući način. Zaposlenicima pružamo neograničene mogućnosti za rast i razvoj, kao i kreativnu slobodu da budu ono što zaista jesu. Naša je kompanija usmjerena na budućnost i može se pohvaliti raznolikim portfeljem industrijskih operacija. Voljeli bismo da nam se jave svi zainteresirani bez obzira na to jesu li tek nedavno diplomirali ili imaju godine radnog iskustva iza sebe“, dodao je Robin Forster, viši direktor regionalnih ljudskih resursa kompanije Jabil.

O mogućnostima zapošljavanja u Jabilu zainteresirani kandidati mogu doznati više na web stranici.

Kompanija Jabil (NYSE: JBL) pružatelj je proizvodnih rješenja, a zapošljava više od 250.000 ljudi na stotinu različitih lokacija u 30 zemalja. Vodeći svjetski brendovi oslanjaju se na značajno i neusporedivo iskustvo Jabila na tržištu krajnje potrošnje, tehničke i dizajnerske sposobnosti, poznavanje proizvodnje i opskrbnog lanca, kao i stručnost u području upravljanja proizvodima na svjetskoj razini. Kompanija Jabil i zaposlenici imaju zajednički cilj i predani su ostvarivanju povoljnog utjecaja na lokalnu zajednicu i okoliš.


Izdvojeno

Reci što misliš!