Vijesti / Osijek

Građani očajni

Na dječjem odjelu KBC-a Osijek već mjesecima ne radi dizalo, o kvaru se oglasilo i ravnateljstvo

Na dječjem odjelu KBC-a Osijek već mjesecima ne radi dizalo, o kvaru se oglasilo i ravnateljstvo
PIXSELL/Čitatelj (SiB.hr)

Iz KBC-a se nadaju da će se navedeni problem riješiti u što kraćem roku

Prije nekoliko smo dana dobili poruku čitatelja koji nas je upozorio na to kako na dječjem odjelu Kliničkog bolničkog centra Osijek već šest mjeseci ne radi dizalo.

''Apsurdno, ali istinito. Zgrada je to sa četiri kata. Djelatnici i pacijenti se snalaze. Krasni ljudi rade na odjelu. Sve pohvale za kadrove. Problemi se pojave, ali i riješe, no za najmlađe pacijente nema reakcije. Ovo je dobronamjerna građanska inicijativa i nadam se da će se nešto pokrenuti u dobrom smjeru'', napisao nam je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pitali smo, stoga, ravnateljstvo KBC-a Osijek o čemu je konkretno riječ, zašto dizalo toliko dugo nije u funkciji i kada ga se planira popraviti.

FOTO: Čitatelj/SiB.hr

''Istina je kako je dizalo u kvaru te Klinički bolnički centar Osijek poduzima sve dopuštene mjere i aktivnosti kako bi se isto popravilo. Naime, o kvaru dizala odmah je obaviješten ovlašteni poslovni subjekt s kojim imamo sklopljen ugovor o održavanju dizala te se nadamo da će se navedeni problem u što kraćem roku riješiti'', odgovorila nam je Dina Čavčić Đerđ, viša stručna savjetnica pri Ravnateljstvu KBCO-a.

Budući KBC Osijek Fotogalerija

Podsjetimo, nakon nedavno obnovljenog hitnog prijema, u planu je izgradnja novog osječkog KBC-a u Gackoj ulici koji bi trebao biti završen 2030. godine. Ustanova će moći primiti 1202 ljudi, od čega će njih 247 boraviti u dnevnim bolnicama. Vjerujemo, stoga, kako će nova bolnica moći potpuno zadovoljiti potrebe svih pacijenata Osijeka i okolice te kako više neće dolaziti do ovakvih situacija.


Izdvojeno

Reci što misliš!