Vijesti / Osijek

VIDEO: Obnova škole A.Šenoa

VIDEO: Obnova škole A.Šenoa

Obnova osječke osnovne škole August Šenoa bliži se kraju. Zbog toga su dakako najsretniji njezini učenici i djelatnici jer nastavu će zasigurno lakše provoditi u ljepšoj, ali i sigurnijoj školi.

U školi August Šenoa u potpunosti su promijenjene elektroinstalacije što je bio jedan od prioriteta obnove. Zgrada je naime, građena 1968. godine i tada nije planirano toliki broj električnih potrošača, kazao je ravnatelj Josip Kadić.

JOSIP KADIĆ - ravnatelj OŠ Augusta Šenoe
«(Osim toga, izmijenjene su i preostali dio od ukupno 27 velikih i 5 ili 6 ovih manjih PVC prozora tako da smo i tu i to mi je posebno drago jer sam mislio otići u mirovinu a da neću uspjeti prozore zamijeniti na školi. Evo zahvaljujući ovoj akciji Grada Osijeka dočekao sam i to da ću otići u mirovinu s kompletno obnovljenim svim prozorima u školi.)»

Osim elektroinstalacija, i stolarije, u Šenoi se radila i rasvjeta. Biti će tu i još nekih popravaka, a ukupna vrijednost radova je 483 tisuće kuna.

KREŠIMIR BUBALO - gradonačelnik Osijeka
«(Natječajima se pokazalo da ćemo doći do manjih vrijednosti nego što smo imali od onih 10 milijuna i vjerojatno ćemo još neke radove raditi po školama, ali nastava će se odvijati normalno.)»

Obnova ove osječke osnovne škole bliži se kraju. Uskoro će biti i oličena i time će kao i ostale škole u gradu dobiti novi sjaj. A s radovima će se najavljeno je napokon krenuti i u školi «Tin Ujević», pa bi do kraja godine i ta zgrada trebala postati ugodnije mjesto za školovanje.

 

VIDEO:
{youtube}PXoZNwwzb5o{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!