Vijesti / Osijek

Mladi za djecu

Mladi za djecu

Projekt pod nazivom "Mladi za djecu" održan je 23.12.2010. s početkom u 9.00h na odjelu Pedijatrije KBC Osijek.

Savjetnici grada Osijeka odlučili su svoju godinu punu projekata završiti projektom ovakvog karaktera te usrećiti mališane koji ovaj Božić neće provesti u svojim domovima!
Dočekani od strane glavne sestre Karoline, u igraonici Pedijatrije izmjenjenjeni su darovi...  Za svakog se našlo po nešto... Pune vreće slatkiša, od bojanki, priča za laku noć, do lego kocaka.
Glavna sestra iznimno je sretna, jer kako kaže, igračke su na tom odjelu zbilja potrošna roba, puno djece prođe godišnje kroz odjel, te pozdravlja ovakvu akciju Savjeta mladih Grada Osijeka.
Ovaj projekt također je sljedeći dan (24.12.2010.) podržao još jednu akciju tog karaktera. Savjetnici su posjetili i darivali Dom za nezbrinutu djecu "Klasje" u Zagrebačkoj ulici 5., Osijek.
Oduševljenju i sreći ni tamo nije bilo kraja. Dočekali su nas odgajatelji i volonteri doma koji nam se zahvaljuju, te nam šalju poruke da su vrata za ovakve goste uvijek širom otvorena.
U ime Savjeta mladih Grada Osijeka, kao zamjenica predsjednika, Željela bih napomenuti sljedeće, a to je da je svaki njihov pojedini osmijeh rezultirao na način da smo zaista ponosni, te zaokružiti ovu godinu sa ovakvom vrstom projekta daje još više snage za još bolji rad u nadolazećoj nam 2011. godini.

Martina Janjić
potpredsjedica Savjeta mladih Grada Osijeka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!