Vijesti

PREMIJERNA UTRKA RUN UP U OSIJEKU

Osječanka 250 - trčali kroz neboder u centru grada

Osječanka 250 - trčali kroz neboder u centru grada
Dubravka Petric/Pixell

Prvi puta u Osijeku je održana RUN UP utrka pod nazivom "Osječanka 250", a ista je službeno registrirana u run up utrke te rezultati ulaze u svjetski kup. Trčalo se u neboderu u centru grada.

Po prvi puta u istočnoj  Hrvatskoj održana je RUN UP utrka "OSJEČANKA 250"  koja je  službeno registrirana u TOWERRUNNING WORLD ASSOCIATION te se nalazi na  svjetskom  kalendaru  utrka  run up i rezultati OSJEČANKE 250 ulaze u svjetski  kup.

Utrka je održana 9.11.2019.  godine u stambeno-poslovnoj  zgradi Trg slobode 8 s početkom  u 10  sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utrci su sudjelovali volonteri Centra  za volontere Osijek, a gradski  Crveni križ pružio je usluge sa svojom jednom ekipom. 

Utrka kroz neboder u centru Osijek Fotogalerija

Utrku je otvorio  gospodin Miroslav Dasović, koji je i istrčao dio utrke.

Trčalo se u 4 kategorije: SOLO 1 X 16  katova, MEGA 2 X 16  katova, SUPER – MEGA 3 x 16 katova, DUO – PAR trkača trči zajedno po 16 katova. 

Posebna  kategorija "Osječanke 250"  bila je ULTRA  MEGA – 11 X 16 KATOVA.

Iz razloga što je ova utrka  prva, osim rekorda  SOLO,  MEGA, SUPER-MEGA,  DUO i ULTRA- MEGA, postavljeno je više starosnih rekorda (njih ukupno 14). 

Direktor utrke Božidar Deodat Krešić javno zahvaljuje  svima  koji su pomogli u realizaciji ovoga  vrijednoga sportskoga  projekta, a posebno volonterima bez kojih  se utrka ne bi mogla održati.

Posebne čestitke svim natjecateljima koji su pokazali izuzetnu borbenost i hrabrost za istrčavanje ove psihički i fizički zahtjevne utrke. Bravo, majstori! Vidimo se druge subote u studenom 2020.! 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!