Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Niz uspješnih utrka trkača ostvarili su članovi Maraton kluba Hrvatski sokol

Niz uspješnih utrka trkača ostvarili su članovi Maraton kluba Hrvatski sokol
PR

Dan prije dvojac Hrvatskih sokola nastupio je na dvoranskom otvorenom prvenstvu Hrvatske za veterane

Atletska je sezona tek započela, a Hrvatski sokoli uspješno su istrčali dva kola Hrvatske atletske cestovne i jedno kolo trail lige.

Na Slavonskoj utrci održanoj u Slavonskom Brodu u polumaratonu Matija Crnković zauzeo je četvrto, a Luka Gjajić jedanaesto mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ništa manje uspješni članovi Kluba nisu bili ni na mnogobrojnoj utrci Splitskom maratonu gdje su Sokoli su nastupili na utrkama od 5 i 10 km. Matija Crnković je zauzeo drugo mjesto u utrci na 10 km, dok je Leon Milner osvojio treće, a Matej Ugarković i Paola Rešetar sedmo mjesto.

Treće kolo Cestovne lige održano je u sklopu utrke ''Holjevka'' u Zagrebu na 10 km. Matija Crnković je ponovio četvrto, dok su Matej Ugarković i Leon Milner zauzeli 10., odnosno 13. mjesto.

Dan prije dvojac Hrvatskih sokola nastupio je na dvoranskom otvorenom prvenstvu Hrvatske za veterane. Anto Grgić je nastupio na četiri discipline i okitio se s isto toliko medalja. Zlato je osvojio na 400 m, srušivši državni rekord u kategoriji M60, a srebro osvojio na 200 m i 800 m.

U kategoriji M55 nastupio je Ivan Konjik osvojivši dva srebra u utrci na 800 m i 1500 m.

Na prvom kolu Hrvatske atletske trail lige održane u Ludbregu pod nazivom Crazy Hill traill sjajan su nastup imali Matija Crnković na drugom, Leon Milner na četvrtom i Luka Gjajić na šestom mjestu, što im je donijelo i prvo mjesto u ekipnom poretku. Iduće kolo trail lige održat će se 23. ožujka u Drnišu na Promina trailu.

Pred nama je veliki izazov – 20. Osječki Ferivi polumaraton gdje će se, između ostaloga, trčati četvrto kolo cestovne lige, ujedno i pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu.


Izdvojeno

Reci što misliš!