Sport / Ostalo

Na prvenstvu u Zagrebu

Crveno-plavima osam seniorskih medalja, Horvat prvak Hrvatske

Crveno-plavima osam seniorskih medalja, Horvat prvak Hrvatske
PR

Melani Bosić bila je treća na 60 metara (7,69), kao i Sara Aščić u skoku u vis (1,65)

Predstavnici Atletskog kluba Slavonija-Žito osvojili su osam medalja na Dvoranskom seniorskom prvenstvu održanom u Zagrebu.

Najuspješniji je pritom bio skakač s motkom, iskusni Ivan Horvat koji je nastavio višegodišnju dominaciju u ovoj disciplini i svojoj bogatoj kolekciji odličja pridodao još jedno zlato. Za prvo mjesto dovoljan mu je bio skok iznad letvice postavljene na 4,90 metara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo zapažen bio je i David Kurtek u skoku u vis budući da se okitio srebrom s preskočena dva metra, što mu je osobni rekord, a pobijedio je Filip Mrčić iz zagrebačke Mladosti s rezultatom 2,07.

Svakako treba pohvaliti i sprintericu Lorenu Faktor s dvije srebrne medalje. Na 60 metara je istrčala vrijeme 7,60 i bila odmah iza pobjednice, članice Agrama Vite Penezić (7,53), dok je na 60 prepone ostvarila isti uspjeh i s vremenom 8,56 postavila osobni rekord.

Najbrža je bila Ivana Lončarek iz Agrama (8,29). Broncu je osvojio Dominik Eleš u skoku u vis, izjednačivši svoj dosad najbolji rezultat (1,85). Isti je plasman zauzeo Stjepan Tarcal među motkašima s osobnim rekordom (4,40). Melani Bosić bila je treća na 60 metara (7,69), kao i Sara Aščić u skoku u vis (1,65).


Izdvojeno

Reci što misliš!