Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Taekwondo klub Osijek nastupio sa četiri predstavnice na tehničkom prvenstvu RH u Zaprešiću

Taekwondo klub Osijek nastupio sa četiri predstavnice na tehničkom prvenstvu RH u Zaprešiću
PR

Ove tri natjecateljice - Laura, Dora i Nina - okušale su se i u natjecanju seniorskih timova te osvojile drugo mjesto i srebrnu medalju u ukupnom plasmanu

Jučer je održano tehničko prvenstvo Hrvatske za sve uzraste u Zaprešiću pod pokroviteljstvom Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvom taekwondo kluba ''Zaprešić''.

Na prvenstvu je nastupio i Taekwondo klub ''Osijek'' sa svoja četiri natjecatelja: mlađi kadet Domagoj Ljevar, juniorka Dora Dragovan te seniorke Nina Vicković i Laura Zahirović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji KA-2, mlađi kadeti 8 do 12 godina (2013. - 2016.), učenički pojasevi od 4. do 1. kupa nastupio je Domagoj Ljevar te osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.

U juniorskoj JB-3 kategoriji od 15 do 17 godina (2005. - 2007.), majstorski pojasevi od 1.dana/pooma do 3.dana/pooma nastupila je Dora Dragovan, novo položeni crni pojas u klubu. Nakon prvog kruga, Dora je zauzela 16. mjesto s 9.37 bodova i to je bio kraj njenog pojedinačnog nastupa jer prvih osam ulazi u finalni krug.

Nina Vicković nastupa u kategoriji SA-1, seniorke starije od 18 godina, učenički pojasevi od 6. do 1. kupa, gdje je prošla u finale kao petoplasirana s 4.97 bodova. Poslije odrađenog finalnog kruga, Nina je zauzela peto mjesto sa zaostatkom od 0.10 boda za osvajačicom medalje Jelenom Busić iz karlovačke Prane.

Laura Zahirović nastupila je u kategoriji SB-2, majstorski pojasevi do 30 godina, koja se za ovu priliku odvijala po pravilima kao na svjetskom prvenstvu, gdje su bili izvučeni parovi kao da se rade borbe, s nositeljima kategorije, a nakon odrađenih formi Laura zauzima peto mjesto, izgubivši od Ive Galunić (Dubrava) u borbi za medalju.

Ove tri natjecateljice - Laura, Dora i Nina - okušale su se i u natjecanju seniorskih timova te osvojile drugo mjesto i srebrnu medalju u ukupnom plasmanu.


Izdvojeno

Reci što misliš!