Sport / Ostalo

Za majstorska zvanja

Sjajna postignuća na polaganju u OŠ ''Dragutin Domjanić'': 113 novih majstora taekwondoa

Sjajna postignuća na polaganju u OŠ ''Dragutin Domjanić'': 113 novih majstora taekwondoa
PR

Za 1. DAN pristupio je 23 kandidata, za 2. POOM četiri kandidata, za 2. DAN 12 kandidata, za 3 POOM jedan kandidat, za 3. DAN četiri kandidata, za 4. DAN dva kandidata i za 5. DAN tri kandidata

U subotu u OŠ ''Dragutin Domjanić'' Gajnice, a u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza održano je polaganje za majstorska zvanja i crne pojaseve od 1. do 6. DANA.

Polaganje se održavalo pred komisijom od pet članova: Anđelko Vučenik (8. DAN), Antun Maras (7. DAN), Juraj Kralj (6. DAN), Mladen Uskok (7. DAN), Viktor Romančuk (6. DAN) te demonstrator Davor Prđun (7. DAN).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaki ispit za DAN i POOM zvanje sastoji se od ispita taekwondo tehnike, formi ili obveznih sastava, samoobrane, sportske borbe i za DAN zvanja lomljenja tvrdih predmeta, tj. dasaka od 2,5 cm debljine.

Ispitu je pristupilo 120 polaznika, od kojih je njih 113 položilo za viša zvanja. Za 1. POOM (dječji crni pojas u kojemu kandidati polažu sve osim lomljenja tvrdih predmeta) pristupilo je 71 kandidata.

Za 1. DAN pristupio je 23 kandidata, za 2. POOM četiri kandidata, za 2. DAN 12 kandidata, za 3 POOM jedan kandidat, za 3. DAN četiri kandidata, za 4. DAN dva kandidata i za 5. DAN tri kandidata.

Taekwondo klub ''Osijek'' imao je jednu članicu na tom polaganju, za 1. DAN Doru Dragovan koja je uspješno položila ispit za majstorsko taekwondo zvanje.


Izdvojeno

Reci što misliš!