Sport / Ostalo

Odlazi u Gruziju

Zlatna i srebrna Katia Šegavčić osvojila bodove za Europsko prvenstvo

Zlatna i srebrna Katia Šegavčić osvojila bodove za Europsko prvenstvo
Aleksandar Šegavčić

U jakoj međunarodnoj konkurenciji 77 juniorki i kadetkinja, Katia oduševila je karate znalce i sve druge gledatelje svojim izvedbama zahtjevnih kata, što je rezurtiralo osvajanjem zlatnog odličja u juniorskoj i srebrnog odličja u kadetskoj kategoriji

Najbolja hrvatska katašica, članica Karate kluba Hrvatski sokol Katia Šegavčić nastupila je 1. listopada na vrlo zahtjevnom međunarodnom bodovnom turniru CROATIA KUP u gradu Rijeka.

U jakoj međunarodnoj konkurenciji 77 juniorki i kadetkinja, Katia oduševila je karate znalce i sve druge gledatelje svojim izvedbama zahtjevnih kata, što je rezurtiralo osvajanjem zlatnog odličja u juniorskoj i srebrnog odličja u kadetskoj kategoriji. Ostvaren uspjeh donio joj je titulu najuspješnije katašice na turniru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pokraj osvojenih odličja, Katia osvojila je i dodatna 33 boda i učvrstila svoju poziciju najozbiljnije putnice za odlazak na Europsko prvenstvo u Gruziju u veljači 2024. godine.

Dodatne bodove Katia će imati priliku osvojiti i u Veneciji na Youth League u prosincu. S Katijom bio je njezin trener Biondić u pratnji roditelja Aleksandra Šegavčića

FOTO: Aleksandar Šegavčić

Iskrene čestitke Katiji!


Izdvojeno

Reci što misliš!