Sport / Ostalo

U subotu

Karate Akademiji Osijek dva zlata i bronca sa 22. Croatia Karate Opena

Karate Akademiji Osijek dva zlata i bronca sa 22. Croatia Karate Opena
PR

Prva na borilišta izašla je Tena Ogrebić u kategoriji cicibanke -24 kg te s tri uvjerljive pobjede nad predstavnicama Ukrajine i Italije osvaja zasluženo prvo mjesto

U subotu, 30. rujna članovi Akademije nastupili su na Croatia karate OPENu - otvorenom prvenstvu Hrvatske na kojemu je nastupilo 1520 natjecatelja iz 21 zemlje te se kući vraćaju s tri medalje.

Karate Akademiju Osijek na ovom prestižnom natjecanju predstavljali su Luka Mesić, Tena Ogrebić, Ante Ogrebić, Fran Vukmanić, Karlo Batos i Josipa Ćuk. Prva na borilišta izašla je Tena Ogrebić u kategoriji cicibanke -24 kg te s tri uvjerljive pobjede nad predstavnicama Ukrajine i Italije osvaja zasluženo prvo mjesto. U kategoriji učenika -34 kg Ante Ogrebić nakon dvije pobjede ostaje zaustavljen u borbi za finale te time dolazi u borbu za treća mjesta, gdje nažalost gubi i zauzima sedmo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fran Vukmanić u istoj kategoriji ne prolazi prvo kolo i gubi s tjesnim rezultatom, te njegov protivnik ne prolazi dalje i tako Fran ne dobiva šansu za borbu za postolje. U kategoriji mlađih učenica -31 kg Josipa Ćuk u borbi za treće mjesto gubi od predstavnice Slovačke i zauzima sedmo mjesto.

Karlo Batos u kategoriji učenika do 49 kg ostvaruje dvije odlične pobjede i poraz od kasnijeg prvaka kategorije. Kroz repasažne borbe dolazi do brončane medalje. Luka Mesić u kategoriji mlađih učenika +43 kg suvereno ide do naslova prvaka ovogodišnjeg Croatia Open Polufinale 2:0, Finale 4:1.

Čestitke natjecateljima na prikazanim borbama. Slijedi nastavak priprema za predstojeće Državno prvenstvo koje će se održati 21. i 22. listopada u Prelogu.


Izdvojeno

Reci što misliš!