Sport / Ostalo

KARATE KLUB HRVATSKI SOKOL

Mlada Osječanka Katia višestruka je prvakinja Hrvatske

Mlada Osječanka Katia višestruka je prvakinja Hrvatske

Katijin uspjeh je još veći jer ona prema svom godištu trenutno spada u kategoriju mlađe kadetkinje, a ovom pobjedom osvojila je titulu prvakinje u starijoj kategoriji kadetkinje u koju će ući tek krajem 2021. godine

U nedjelju 15.11.2020. u Rijeci je održano PRVENSTVO HRVATSKE za kadete, juniore i U21 u natjecateljskoj disciplini kata uz stroge sigurnosne mjere glavnog stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske. S obzirom na epidemiološke mjere Prvenstvo Hrvatske je održano bez gledatelja.

Karate klub Hrvatski sokol Osijek predstavljali su Fran Seligman, Katia Šegavčić i prvi put nastupila je Magdalena Curić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Višestruka prvakinja Hrvatske Katia Šegavčić 2007. godište nastupila je u kategoriji kadetkinje (14 i 15 godina) u jakoj konkurenciji od 22 natjecateljice. Katia je napravila najveći uspjeh od svih natjecatelja. U sva tri kruga osvojila je najveći broj bodova u svojoj kategoriji – prvi krug 23,60 bodova, drugi krug 24,26 bodova te je u trećem krugu - finalu pobijedila s 24,20 bodova odličnu suparnicu iz Slavonskog Broda. Katia Šegavčić time je osvojila zlatnu medalju i titulu državne prvakinje Hrvatske u kategoriji kadetkinje.

 

 

Iskrene čestitke natjecateljima i treneru Zvonku Biondiću na izuzetnom uspjehu!


Izdvojeno

Reci što misliš!