Sport / Nogomet

za početak samo online

Od ponedjeljka kreće učlanjivanje u NK Osijek za novu sezonu

Od ponedjeljka kreće učlanjivanje u NK Osijek za novu sezonu
NK Osijek

Za djecu do 1 godine članstvo je besplatno, djeca do 15 godina plaćaju 10, a odrasli 20 eura

Iz NK Osijek obavještavaju navijače da je došlo vrijeme za obnovu članstva.

Članstvo se može obnoviti od ponedjeljka, 1. srpnja počevši u 10 sati pa do 7. srpnja isključivo online, na pripadajućoj web stranici ulaznice.hr. Klasična lokalna prodaja, na Ticket pointu odnosno blagajnama Opus Arene, krenut će 8. srpnja, također u 10 sati kad kreće i prodaja godišnjih ulaznica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se cijena tiče, bebe do jedne godine imaju besplatno članstvo koje se, pak, mora odraditi dolaskom na Ticket point te ne uključuje nikakve pogodnosti u odnosu na ostale članove kluba, već samo prikazuje pripadnost Bijelo-plavima jer prvi korak je najvažniji, uz poklon dobrodošlice. Djeca od 1 do 15 godina (navršeni petnaestogodišnjaci više ne ulaze u ovu dobnu skupinu) plaćaju 10 eura dok će odrasle osobe, počevši od napunjenih 15 godina za članarinu trebati izdvojiti 20 eura. Članstvo, inače, vrijedi za cijelu aktualnu nogometnu sezonu, od srpnja 2024. do kraja svibnja 2025.

Preuzimanje kartica na Ticket pointu od 8. srpnja

Pogodnosti koje će iznova imati naši članovi odnose se na popust pri kupnji ulaznica, dakako i na ekskluzivni poklon dobrodošlice, popuste u Fan shopu i još neke stvari koje ćemo objaviti naknadno. Bitno je naglasiti da se članstva kupljena online mogu na stadionu preuzeti od 8. srpnja u radnom vremenu Ticket pointa, istaknutom na službenoj klupskoj stranici. Također, prilikom preuzimanja kartica dobivaju se i spomenuti pokloni.

Pristupnice moraju popunjavati isključivo oni koji izravno dolaze na Ticket point, što ne vrijedi za navijače koji će sve odraditi online. Postoje dvije vrste pristupnica: prve su u skraćenoj formi tek s osnovnim podacima o korisniku te nju ispunjavaju prošlogodišnji članovi, budući da njihove podatke već imamo u sustavu dok su druge potpunije i odnose se na osobe koji nisu bili članovi tijekom prošle sezone.

Uštedite si vrijeme i sve odradite na ulaznice.hr

Imajući u vidu visoke ljetne temperature, činjenicu da i vi, dragi naši navijači, imate svoje poslovne i druge obveze, kao i zbog toga da se izbjegne nikome draga „papirologija“, pozivamo vas da se u što većem broju učlanite online, poručuju iz kluba.

Sve informacije o godišnjim ulaznicama, koje nestrpljivo iščekujete, također će uskoro biti objavljene, a dok ne krene njihova zaštićena, a potom i otvorena prodaja – odradite članstvo i ponovno si osigurajte vrijedne pogodnosti uz tek par klikova i nekoliko osnovnih stvari koje ćete ispuniti na ulaznice.hr.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!