Sport / Nogomet

mierez izjednačio

Tvrdi dvoboj Osijeka i Hajduka završio bez pobjednika

Tvrdi dvoboj Osijeka i Hajduka završio bez pobjednika
Davor Javorović/PIXSELL

Nismo vidjeli puno od nogmeta u tvrdom dvoboju dva protivnika

Tvrdi i kontrolirani nogomet vidjeli smo u dvoboju Osijeka i Hajduka pred 11700 gledatelja u Opus Areni. 

Zoran Zekić nije napao desetkovani Hajduk već je postavio čvrsti blok i čekao svoju prigodu što bi mu dio navijača mogao i zamjeriti. Mislav Karoglan bio je pak svjestan limitarnosti svoje ekipe pa je to bila rovoska bitka na sredini terena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom dijelu nismo vidjeli puno prigoda. Tek je Hajduk iz jedne kontre pogodio vratnicu dok će Osijek najviše žaliti za potencijalnim crvenim kartonom Mikanovića kad je laktom raspalio Jurišića.

Osijek - Hajduk 1:1 Fotogalerija

Osijeku je u 34. minuti poništen i pogodak Ramona Miereza i to zbog igranja rukama Darka Nejašmića u samom začetku akcije.

posljedice derbija Derbi završio, ali opet će se najviše pričati o suđenju. Pajač ponovo žestoko oštetio Osijek?!

Drugi dio donio je prvo vodstvo Hajduka kad je Brekalo ubacio iz prekida, a Krovinović (rukom) loptu proslijedio do Uremovića koji zabija iz blizine.

Nakon toga krenuo je Osijek prema naprijed i to mu se isplatio 15 minuta prije kraja kad je pucao Lovrić, a odbijenu loptu mirno gol pospremio Mierez. Mogao je Mierez i do drugog gola u 94. minuti, ali je pucao ravno u Lučića.

Derbi je tako završio bez pobjednika, a zanimljivo Osijek je prvi put ostao neporažen u derbijima s Dinamom i Hajdukom na novom stadionu. Ipak, još uvijek čeka pobjedu protiv klubova iz velike četvorke.


Izdvojeno

Reci što misliš!