Sport / Nogomet

prvi takav projekt u hrvatskoj

700 djece u prvom bijelo-plavom korteu stiže na derbi

700 djece u prvom bijelo-plavom korteu stiže na derbi
Borna Jakšić/PIXSELL

Ovaj jedinstveni projekt okupiti će 700 djece iz nekoliko osječkih osnovnih škola

Nogometnim klubom Osijek na inicijativu djelatnika Osnovne škole Franje Krežme organizira prvi dječji korteo.

"Ovim putem, pozivamo Vas da se pridružite i podržite ovu posebnu inicijativu koja ima za cilj promicanje odgovornog navijačkog ponašanja, ljubavi prema klubu i ljubavi prema našem gradu Osijeku!", poručuju iz NK Osijeka.

Što je Dječji korteo?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Korteo je radosna povorka, a dječji korteo je poseban događaj u kojem djeca iz naših škola zajedno s nogometnim klubom Osijek sudjeluju u veseloj zajedničkoj šetnji prema stadionu. Ovo je prilika za našu mladež da izraze svoju strast prema nogometu, klubu i gradu.

Ključne informacije

Prvi je to takav događaj u Hrvatskoj. Dječji korteo predstavlja inovativnu inicijativu i prvi takav događaj u našoj zemlji. U NK Osijeku žele postaviti temelje za buduće generacije navijača i promicati pozitivne vrijednosti sportskog duha.

Cilj i svrha

Glavni cilj je promicanje odgovornog navijačkog ponašanja među djecom, te poticanje ljubavi prema NK Osijeku i gradu Osijeku. U klubu žele stvoriti okruženje gdje će djeca moći uživati u sportskom duhu bez obzira na ishod utakmica.

Podrška za djecu

NK Osijek će osigurati besplatne ulaznice i aktivnosti za djecu i nastavno osoblje koje sudjeluju u korteu. Ovo će biti prilika za naše najmlađe sugrađane da dožive čaroliju nogometa i podrže svoj omiljeni klub.

Ovaj događaj će se održati 08.11.2023., a okupljanje je predviđeno u 15 sati na osječkoj promenadi kod restorana Projekt 9 odakle će se djeca promenadom uputiti prema stadionu pješice. Na stadionu će za sve sudionike biti organizirane i posebne aktivnosti.

Ukupno je osigurano 700 Ulaznica za Osnovne škole; Franjo Krežma, Antun Mihanović, Mladost, August Šenoa, Frankopan i Svete Ane.


Izdvojeno

Reci što misliš!