Sport / Nogomet

zaostala utakmica 3. kola

Bijelo-plavi dočekuju Hajduk, Pampas rasprodan

Bijelo-plavi dočekuju Hajduk, Pampas rasprodan
Dario Šimović

Utakmica s Hajdukom igra se u srijedu, 8. studenoga, s početkom u 17 sati

Razočarani su se i ljutiti vratili Bijelo-plavi s prethodnog gostovanja u Velikoj Gorici gdje je puno toga utjecalo na krajnji ishod utakmice (3:0), a igračima sigurno nije bilo lako prihvatiti takav rasplet situacije. No, dobro je rekao trener Zekić. Sve skupa što se tamo događalo mora se brzo potisnuti iz glava i razmišljanja i posvetiti se što boljoj psihološkoj i svakoj drugoj pripremi za predstojeći derbi s Hajdukom na Opus Areni.

Riječ je o zaostaloj utakmici još iz 3. kola HNL-a koji je ljetos bio odgođen zbog obveza obje momčadi na europskoj sceni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U posljednoj utakmici na Poljudu Bijelo-plavi su zasluženo slavili s 2:0. Osijek je u tom dvoboju pokazao puno dobrih stvari na terenu što je rezultiralo i pobjedom koju su nam svojim golovima donijeli Brlek i Omerović. Hajduk nije imao niti jedan udarac u okvir Maleničinih vratiju i svi su zaključili da su Zekićevi izabranici zaslužili bodove.

Iz kluba su objavili kako su sve ulaznice za utakmicu rasprodane. Očekuje nas svakako odlična atmosfera, a ndamo se i dobar nogoemt i pošteno suđenje.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!