Sport / Nogomet

pakiranje kofera

Kohorta Osijek: "Došlo je vrijeme da vam kažemo DOSTA!"

Kohorta Osijek:
Davor Javorović/PIXSELL

Kohorta traži odlazak uprave kluba kao i trenera i sportskog direktora

Navijačka skupina Kohorta Osijek izrazila je svoj stav nakon sinoćnje utakmice protiv Varaždina u kojoj je u mučnoj atmosferi Osijek stigao samo do boda protiv Varaždina.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon dugo vremena pružanja šansi i šutnje grupa je odlučila izraziti svoje nezadovoljstvo radom uprave našega kluba. Naše povlačenje sa tribine i prekid navijanja u dvadesetoj minuti plod je vašega igranja sa našom svetinjom , došlo je vrijeme da vam kažemo DOSTA !

Mjesecima smo šutili i davali vam podršku koju s vašim smješnim zalaganjem niste opravdali apsolutno ničime. Naše nezadovoljstvo posebno rezultira radom sportskoga direktora Ivice Kuleševića i trenera Stjepana Tomasa koji je iz pouzdanih informacija izjavio da naša djeca klubu nisu potrebna i da na njih ne računa.

NK Osijek - NK Varaždin 1:1 Fotogalerija

Bolje je dovoditi propale strance koji pokušavaju oživjeti svoju karijeru i plaćati novinarske članke kako navijači truju atmosferu u klubu. Nama nije u cilju da naš klub kao danas ostane bez podrške i da navijačka tribina zjapi prazna, ali nitko se s nama neće zajebavati i smijati nam se u lice.

Došlo je vrijeme da određeni ljudi spakuju svoje kofere i odje.. iz naše svetinje. Povratka natrag više nema i dajemo vam obećanje da ćemo u borbi za naš Osijek ispustiti zadnji atom snage i da ćemo mi sa našom borbom na kraju pobjediti..."


Izdvojeno

Reci što misliš!