Vijesti / Osijek

OTVOREN NATJEČAJ

Država daje u zakup poslovni prostor od 9 kvadrata u strogom centru Osijeka

Država daje u zakup poslovni prostor od 9 kvadrata u strogom centru Osijeka
hr-nekretnine.hr

Poslovni prostor u centru Osijeka površinom od 8,96 četvornih metara najmanji je na natječaju, smješten je u nizu lokala zgrade u Županijskoj 2

Državne nekretnine d.o.o. objavile su četvrti javni poziv u ovoj godini za zakup 35 poslovnih prostora i garaža u devet gradova - Zagrebu, Bjelovaru, Iloku, Osijeku, Poreču, Puli, Rijeci, Umagu i Splitu.

Natječajem 4/24 u Zagrebu je ponuđeno 13 poslovnih prostora i pet garažnih mjesta, a poslije Zagreba, najviše prostora po ovom natječaju država u zakup daje u Rijeci. Tri poslovna prostora u užem središtu grada ponuđena su u zakup na frekventnim lokacijama Zagreba, Rijeke i Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poslovni prostor u centru Osijeka površinom od 8,96 četvornih metara najmanji je na natječaju, smješten je u nizu lokala zgrade u Županijskoj 2, odmah do osječke konkatedrale, a početna mu je mjesečna zakupnina 9,39 eura m2.

Na istoku zemlje  u ponudi je samo još jedan objekt – poslovni prostor u Ulici dr. Franje Tuđmana 48 u Iloku, površine od gotovo 330 četvornih metara u prizemlju i podrumu ulične zgrade, za koji početna mjesečna najamnina iznosi 1.282,02 eura.

Ponude za zakup dostavljaju se na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, 10000 Zagreb, do podneva 29. svibnja 2024. Prostori se daju u zakup u viđenom stanju pa se prethodno mogu pogledati između 13. i 16. svibnja 2024. prema rasporedu objavljenom u Javnom pozivu 4/24. Ugovor o zakupu sklapa se s odabranim najboljim ponuditeljima na vrijeme od 10 godina, a zakupnici su prvi mjesec od sklapanja ugovora oslobođeni plaćanja zakupnine.

Više informacija na stranicama hr-nekretnine.


Izdvojeno

Reci što misliš!