Sport / Nogomet

FOTO: Reprezentacija trenira u Osijeku, osvanule poruke protiv Mamića, HNSa i Sammira

FOTO: Reprezentacija trenira u Osijeku, osvanule poruke protiv Mamića, HNSa i Sammira

Sve je spremno za utakmicu Hrvatske i Walesa koja će se odigrati u utorak, a danas su osvanule i prve poruke protiv Mamića.

Hrvatski nogometni reprezentativci pokazali su sjajno raspoloženje u Osijeku na prvom treningu u Gradskom vrtu, kako zbog pobjede nad Makedonijom, tako i zbog sjajnog dočeka i domaćinstva u Osijeku. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, a Hrvatska ima prigodu zasjesti na vrh ljestvice u slučaju pobjede nad Walesom.

65a94176dab0beed0eecc8dc846e2c11.jpg

[blockquote]Gradski vrt gotovo je rasprodan i rijeke navijača u utorak će krenuti put njega. Među njima biti će i oni najžešći koji imaju mnogo toga za predbaciti službenom vodstvu HNS-a kao i ljudima iz sjene. Jedan od njih je i Zdravko Mamić, po mnogima siva eminencija hrvatskog nogometa. Tako je u Osijeku osvanula jedna poruka posvećena upravo njemu. Uz ovu poruku osvanule su "HNS PEDERI" i "Sammir nije Damir".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Portal SiB.hr ograđuje se od ovakovih poruka i poziva na bodrenje hravtske reprezentacije. [/blockquote]

587b618b34f87c1c6dbfc74cca642173.jpg

Vatreni su s Velšanima posljednji put igrali upravo u Osijeku, kada su uvjerljivo slavili, a sada u puno važnijoj utakmici očekuje se isključivo pobjeda. Igrači i stručno stožer oduševljeni su prijemom u Osijeku posebice nakon prvog treninga odrađenog na stadionu NK Metlaca.

73740a5caf6fda65c5943e8901355867.jpg

[span class=camera]GALERIJA: Reprezentativci posjetili Dječji dom 'Klasje' i odradili prvi trening[/span]

Svi ističu Osijek i Slavoniju kao nogometni grad, grad pravih navijača pa se očekuje i velika podrška u utorak ispunjenih tribina u Gradskom vrtu.

105f6021e600922f9a09fbee9a9daad1.jpg

[span class=camera]POGLEDAJTE: Pismo navijača Osijeka i reprezentacije Igoru Štimcu[/span]

Hrvatska će još sutra poslijepodne odraditi posljednji trening uoči utakmice, koja se igra utorak od 20 sati. Izbornik Igor Štimac pozvao je i sve navijače Osijeka i Hrvatske da budu velika podrška igračima. Na glasine da će Kohorta u 15 minuti, u znak protesta, skinuti sve transparente Štimac je za Dnevnik.hr izjavio:

Ako toga i bude, pozivam sve Slavonce i Osječane da ustanu protiv toga, da ih izvižde, dignu se i svojim glasom kažu da takvim potezima nije mjesto na stadionu. Ništa nas neće spriječiti, pogotovo ovdje, na ovome mjestu, da dođemo do tri boda".

VIDEO:

Nogometaši hrvatske reprezentacije potaknuti slavonskom gostoljubivošću ekskluzivno su progovorili za Slavonsku TV. Ispričali su što očekuju od utakmice s Welsom, ali i od domaćinstva Osijeka:

Tekst: STV/SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!