Promo / Gospodarstvo

Poletite uz Portanovu i SiB.hr

Poletite uz Portanovu i SiB.hr

Ovaj vikend u Portanovi Vas očekuje puno zabave, druženja i iznenađenja. A kako bi sve to začinili Portanova i SiB.hr poklanjaju 4 vaučera za let iznad Portanove.

Na parkiralištu Portanove u petak i subotu 10 i 11.06 od 8:30 do 20: 30 očekuje Vas Opelov event „Drive in". Posjetite Opelove šatore i osigurajte si brzu i besplatnu procjenu Vašeg automobila – uz to očekuje Vas izvrsna zabava i prezentacija nove Opel corse, opel Astre Sports Tourer, Insignie OPC i ostalih Opelovih modela.

Uz sve to očekuje Vas i posebno iznenađenje – poletite i snimite Portanovu iz zraka. U čemu ćete letjeti za sada vam ne možemo otkriti, ali zasigurno nitko neće ostati ravnodušan na ono što će doživjeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Poklanjamo 4x1 vaučer za nezaboravan let!]

Kako bi van posjet Portanovi ostao u uistinu nezaboravnom sjećanju poklanjamo vam 4x1 vaučer za let iznad Portanove. Poletite, pogledajte  i snimite Portanovu iz ptičje perspektive. Sve što trebate jest u komentar (Facebook ili forum) OVDJE ispod članka upisati Želim letjeti s SiB.hr i Portanovom!, a mi ćemo svakoga dana od utorka do petka nekoga nagraditi. Vaučer vrijedi za jednu osobu.

Prijaviti se mogu samo punoljetne osobe, a svi oni koje nagradimo priliku za let imaju u subotu, a mjesto polijetanja je krov Portanove :)[/important]

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!