Promo / Gospodarstvo

Posebne božićne pogodnosti u Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje N.Š. Zrinski

Posebne božićne pogodnosti u Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje N.Š. Zrinski

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski Vam nudi posebne božićne pogodnosti prilikom upisa na prvi ONLINE studij u Hrvatskoj!

Nova je godina prilika za nove početke i važne odluke! Neka vam najvažnija odluka u 2017. bude nastavak obrazovanja i prilika da se uz Zrinski nagradite uspjehom!

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski vas nagrađuje poklon bonom za školarinu za izvanredni ili online način studiranja na preddiplomskom ili diplomskom studiju.

Kako? Riješite nagradni kviz na stranicama Visoke škole N.Š. Zrinski i osvojite poklon bon za školarinu u vrijednosti od 3.000,00 kuna za preddiplomski ili 5.000,00 kuna za diplomski studij!

Broj poklon bonova je ograničen, a nagradni kviz traje do 31. siječnja 2017.

Kliknite i nagradite se!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada možete napokon završiti Vaše školovanje - upišite ONLINE studij i završite ga studirajući iz vlastitog doma, ureda ili sa putovanja.

Zašto upisati ONLINE studij?

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba osnovana je 2008. godine te djeluje kao članica Obrazovne grupe Zrinski – zajednice ustanova s 20-godišnjom tradicijom učenja za poduzetništvo.

Cjelovitom potporom studentima u vidu savjetovanja, mentorstva, demonstrature i mnogim drugim nastavnim i nenastavnim aktivnostima, kroz stručnu praksu ili profesionalna usmjerenja te održavanjem kontakata s alumnijima, pružamo mogućnost izvrsnog poslovnog obrazovanja. Svojim studentma omogućavamo bogato međunarodno iskustvo kroz studentske i stručne razmjene u sklopu Erasmus + programa.

Kako biste svoje vrijeme koristili produktivno i efektivno, a svoju edukaciju organizirali na optimalan način, za Vas smo prvi u Hrvatskoj uveli online studij (učenje na daljinu).

Ovakav način učenja podrazumijeva online predavanja koja se mogu slušati od kuće, iz ureda ili na putovanjima, a sve u svrhu prilagodbe studentu, koji je u fokusu naše Visoke škole. Komunikacija nastavnika i studenta odvija se u virtualnoj učionici zahvaljujući interaktivnom komunikacijskom sustavu koji povezuje studente, resurse i mentora/nastavnika.

Studentu je putem online platforme ZStudent 24/7/365 omogućen pristup snimljenim predavanjima, video prezentacijama, nastavnim materijalima i mogućnost online komunikacije s nastavnikom i ostalim studentima.

Nastava je koncipirana na način da je svaki semestar podijeljen u tri ciklusa, od kojih svaki ciklus traje po pet tjedana. U svakom od tri ciklusa se izvode po dva predmeta pri čemu nastavnici putem ZStudenta postavljaju tjedne problemske zadatke koji ulaze u izračun zaključne ocjene.

Koji studijski program odabrati?

Preddiplomski stručni studij:

• EKONOMIJA PODUZETNIŠTVA

ECTS bodovi: 180
Trajanje: 6 semestara
Stručni naziv: stručni prvostupnik (baccalaureus) ekonomije (bacc.oec.)

Diplomski specijalistički studij:

• MANAGEMENT MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA
• PROJEKTNI MENADŽMENT

ECTS bodovi: 120
Trajanje: 4 semestra
Stručni naziv: Stručni specijalist ekonomije/projektnog menadžmenta (struč.spec.oec.)

Studirate dugo? Ili ste “zapeli“ na jednoj od godina studija?

Visoka škola N.Š. Zrinski omogućava prijelaz i sa drugih učilišta. Pritom napominjemo kako je moguć prijelaz i sa nesrodnih studija, uz polaganje obveznih razlikovnih ispita: ekonomija, ekonomika poduzeća i poduzetništvo.

U tijeku su upisi, a nastava počinje već u ožujke 2017.

Posjetite nas u informativno - upisnom centru u prizemlju osječkog Avenue Malla i saznajte sve detalje o našim studijskim programima. Više informacija možete pronaći i u našoj brošuri ovdje.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!