Sport / Košarka

POVRATAK U NAJELITNIJI RANG

Osijek ponovo ima košarkaškog premijerligaša!

Osijek ponovo ima košarkaškog premijerligaša!
KK Vrijednosnice Osijek

Fenomenalno odigranom utakmicom i pobjedom nad Škrljevom Vrijednosnice Osijek vratile su se u Premijer ligu

U posljednjoj izlučnoj utakmici za ulazak u FAVBET Premijer ligu osječki košarkaški slavili su nad riječkim DepoLink Škrljevom rezultatom 109:85 i time ušli u najviši rang natjecanja. Tako su iz FAVBET Premijer lige izašli Bosco i DepoLink Škrljevo, a njihova su mjesta zauzeli Kvarner 2010 i Vrijednosnice Osijek.

Prva četvrtina se igrala koš za koš te je završila sa 23:23. U drugoj četvrtini Brokeri su bili nešto bolji te na odmor odlaze sa +6 za 50:44. U drugom poluvremenu se igra Škrljeva raspala, domaćini su u prve četiri minute otišli na 19 poena prednosti te se gosti više nisu mogli vratiti. Najveće vodstvo Vrijednosnice su napravile u 36.minuti od čak 29 poena za 103:74. Ekipa trenera Domagoja Kujundžića bila je bolja tijekom cijelog susreta u svim segmentima igre te zasluženo pobijedila sa 109:85. Brokere su predvodili Budimir sa 28 (sa čak 7 od mogućih 8 trica), Ashton 27 te Kujundžić sa 20 poena. Fenomenalno odigranom utakmicom i pobjedom nad Škrljevom Vrijednosnice Osijek vratile su se u Premier ligu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Za ovo smo radili cijelu sezonu, naš cilj je ispunjen. Igrali smo protiv premijerligaša, iako mislim da se na kraju nije niti znalo tko je premijerligaš. Zadnju utakmicu smo odradili fenomenalno i mogu reći blago deklasirali protivnika.”, rekao je trener r Vrijednosnica, Domagoj Kujundžić.

Trener Škrljeva, Edi Dželalija:  "Zaslužena pobjeda Vrijednosnica, sretno smo mi prošli u Rijeci. Kud i kamo su jači od nas, mi niti igrom niti kvalitetom danas nismo mogli biti ni blizu, primili smo 110 poena. Njima čestitam na ulazu i želim im svu sreću.”

Vrijednosnice Osijek: Ashton 27, Kujundžić 20, Vladović 5, Šiško 7, Primorac 11, Martinović, Tomljenović, Dmitrović, Budimir 28, Bjelanović 9, Šuvak, Kotrulja 2.

DepoLink Škrljevo: Gulin 8, Svoboda 19, Šarić 15, Hollowell 12, Stanojević 15, Whitney 6, Bart 6, Krajina 4, Šljivarić, Miljković.


Izdvojeno

Reci što misliš!