Promo

seosko imanje za Vaše blagostanje

Na Kopićland stiže grupa Lexington

Na Kopićland stiže grupa Lexington

Osim što možete dobro jesti i dobro se odmoriti, sad možete uživati i u koncertu grupe Lexington

Ako želite provesti lijepu večer uz hrvatsku hranu sa svojim najmilijima, onda je restoran "Kopićland" u Marincima pravi izbor za vas. U „Kopićland” nude vam raznovrsna i slasna jela koja još više gode u vrhunskom okruženju.

"Provedite blage večeri na našoj prelijepoj, idiličnoj trerasi. Nalazimo se pored šume i uvijek je ugodno", poručuju iz Kopićland.

Hrvatski restoran u centru

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Birajte između mnogobrojnih jela tradicionalne hrvatske kuhinje i dozvolite da vas očaraju. Imaju dobro vino i ukusna jela s roštilja i pečenja te domaća kuhana jela.

"Naši voćni džemovi kao i naši božanstveni deserti razmazit će vas između obroka ili kao desert. Rado ćemo vas ugostiti na brunch, na ručak ili na večeru u opuštenom ambijentu! Nudimo vam besplatni WiFi kako bi u svako vrijeme bili up-to-date. Naš je dječji kutak hit! Kod nas se naši mali gosti već sada raduju sljedećem posjetu", dodaju iz Kopićland.

Samo imanje nalazi se na svega 30-ak minuta udaljenosti od Osijeka, a vaša djeca imati će sjajnu zabavu uz  dječje igralište, igraonicu s igrama za djecu i odrasle i različite sportske terene.

>>> Upute za dolazak na Kopićland

Priprema se veliki koncert Lexington benda

Kako bi dodatno začili vruće ljetne mjesece, u Kopićlandu pripremili su i koncert. Tako, 27. srpnja stiže grupa Lexington

Ulaznice po cijeni od 17 do 99 eura možete kupiti putem sustava Eventim. Cijena ulaznice razlikuje se ovisno o poziciji pa su tako one najjeftinije ulaznice za stajanje u dvorištu, dok su najskuplje one za galeriju.

Rezervacije

Svoje mjesto na imanju Kopićland možete i rezervirati putem web stranice, putem Facebooka ili na broj telefona 091/400-20-40.

"Svaka Vaša želja je naša zapovijed! Na našem meniju, pronaći će se ponešto za svačiji ukus! Dođite i uvjerite se, nećemo Vas razočarati!", poručuju iz Kopićland.


Izdvojeno

Reci što misliš!