Promo

EVENT WEEKEND PLANNER

Novi osječki proizvod - prvi vikend planer u Hrvatskoj i regiji

Novi osječki proizvod - prvi vikend planer u Hrvatskoj i regiji

Bez obzira kojom vrstom posla ili aktivnosti se bavite, ali se njime bavite vikendom, ovo je proizvod baš za vas

Na tržište je ovih dana izašao prvi vikend planer u Hrvatskoj i regiji pod nazivom "Event Weekend Planner", a njegov kreator je brend De Lege iz Osijeka.

Ponosno predstavljamo još jedan osječki proizvod za koji se već u prvom tjednu od izdavanja traži primjerak više. Na ideju vikend planera vlasnica brenda Marina Jambrešić došla je kako bi olakšala planiranje i organiziranje događaja svima onima koji se bave vikend eventom u bilo kojem obliku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bilo da radite u industriji organizacije svadbi, ugostiteljstva te drugih event branši, glazbenici ste koji vikendom rade i potrebno vam je ozbiljno i točno planiranje, ali prije svega pregledno i organizirano te usmjereno samo na vikende kroz godinu ili ste osoba koja voli znati gdje je za vikend i uvijek ga jedva čeka puneći ga s divnim uspomenama, festivalima i dobrom zabavom - ovo je baš planer za vas!", kaže Marina.

Konačno planer koji sadrži samo vikende te ostavlja dovoljno prostora za sve vas da se nikada ne izgubite u vašim vikend obvezama i planovima.

Znaš li ti gdje si za vikend? 
#agdjesitizavikend
De Lege Web shop

 


Izdvojeno

Reci što misliš!