Promo

Mega kuponi

Trikovi za jeftinu online kupovinu – ušteda do 50% s kuponima

Trikovi za jeftinu online kupovinu – ušteda do 50% s kuponima

Često kupujete online i pratite sezonske akcije lokalnih webshopova? Jeste li znali da postoji način da uštedite novac na skoro svaku iduću online narudžbu? Sve što trebate je pronaći aktualni kupon za sniženje

Često kupujete online i pratite sezonske akcije lokalnih webshopova? Jeste li znali da postoji način da uštedite novac na skoro svaku iduću online narudžbu? Sve što trebate je pronaći aktualni kupon za sniženje.

Ponudu svih aktualnih online promo kodova na jednom mjestu pružaju Mega Kuponi – hrvatska web stranica za kupone i popuste. Kuponi se ažuriraju svaki dan, a moguće je ostvariti uštedu na proizvode i usluge iz 25 kategorija. U ljetnim mjesecima najposjećenije kategorije su odjeća i obuća, modni dodaci i putovanja. Osim pretraživanja stranice, moguće je i prijaviti se na Mega Kuponi newsletter te najbolje tjedne ponude primati izravno na svoju e-mail adresu.

Kako pronaći pravi kupon?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najpopularniji kuponi istaknuti su na početnoj stranici, ali moguće je pretraživati po kategorijama ili po popisu aktivnih trgovina. Primjerice, ako tražite nove tenisice, dovoljno je pregledati tu kategoriju te na jednom mjestu vidjeti sve aktualne popuste i kupone. Trenutno je aktivan ekskluzivan kupon za tenisice u Footshop online trgovini. Ovaj promo kôd dostupan je samo na Mega Kuponi stranici i vrijedi ograničen period. 

Osim izravnog popusta putem primjene kupona, na stranici su istaknute i dodatne pogodnosti naručivanja iz određenih webshopova. Primjerice, dio trgovina nudi besplatnu dostavu u vrijeme ljetnih sezonskih rasprodaja ili poklon uz svaku narudžbu. Trenutne rasprodaje kod većine trgovina vrijedit će i u kolovozu, ali naš savjet je aktivne kupone iskoristiti što prije jer se dostupnost određenih proizvoda u webshopovima uvijek može promijeniti.

Je li korištenje kupona ograničeno na trgovine u Hrvatskoj?

Iako je većina kupona specifična za online trgovine s hrvatskom web stranicom, ponekad je moguće i pronaći inozemne ponude s mogućnosti dostave u Hrvatsku. Mega Kuponi aktivni su i Sloveniji pod istim imenom te je moguće pronaći trgovine koje pokrivaju i hrvatsko tržište. Primjerice, zoohit, slovenski webshop za hranu i opremu za kućne ljubimce, dostavlja na hrvatske adrese te je ponekad isplativije naručiti preko slovenske stranice uz iskorištavanje online kupona i akcija. 


Izdvojeno

Reci što misliš!