Lifestyle / Ostalo

bye bye školi

Sezonska sniženja u Portanovi su započela, a ovaj vikend stiže i After school party

Sezonska sniženja u Portanovi su započela, a ovaj vikend stiže i After school party

U subotu dječji program za kraj škole, a u nedjelju Portanova radi

Ako smo prošli tjedan i sumnjali, sada je sve jasno… SEZONSKA SNIŽENJA U PORTANOVI SU ZAPOČELA. Sezona odličnog shoppinga, teških vrećica i velikih ušteda je započela!

A vi? Jeste li vi spremni za shopping maraton?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukoliko vikend planirate iskoristiti upravo za shopping – može! U nedjelju 30. lipnja Portanova je otvorena i radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.

Iskoristite dobro ovu nedjelju jer će u srpnju sve nedjelje biti neradne, odnosno trgovine neće raditi. Nedjeljama u srpnju radit će samo 2. kat, poznatiji i kao kat zabave, ali radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći na web stranici Portanove. 

I konačno možemo reći Bye Bye školi! Tko se ovome više veseli – školarci ili njihovi roditelji? Za roditelje ne znamo, ali za školarce se ovaj vikend sprema zabava u Portanovi. Nakon marljivog učenja i pisanja zadaća tijekom cijele godine – zaslužili su! U subotu, 29. lipnja od 17 do 19 sati za sve školarce u Portanovi će se održati AFTER SCHOOL PARTY! Ono što najmlađe očekuje je zabavni program s uvijek omiljenim i popularnim face paintingom, klaunom koji se opremio vicevima, zagonetkama, skrivalicama i pitalicama za djecu. A kao i svaka druga dobra zabava – ovo događanje završit će dječjim discom i šampanjacem.

A u Twister Fun Park igraonici danas, kao i svaki četvrtak mališane očekuje dodatan zabavni program od 16 do 18h: TWISTER PLAY DAY! Ovog četvrtka, 27. lipnja na rasporedu je radionica: Galaxy Fun! Stalno lete iznad naših glava, a skoro ih nikada ne vidimo - to su asteroidi! Njihov međunarodni dan u Twisteru će obilježiti zabavnim tematskim rješavalicama i mozgalicama, pridruži im se!

Vidimo se u Portanovi!


Izdvojeno

Reci što misliš!