Lifestyle / Ostalo

novi izazov

Chef osječkog restorana novi je sudac u Masterchefu

Chef osječkog restorana novi je sudac u Masterchefu
Šimun Šitum/ustupljena fotografija Goran Kočiš

Kočiš će se priključiti Mariu Mihalju i Stjepanu Vukadinu u novoj sezoni Masterchefa

Bliži nam se nova sezona popularnog kulinarskog showa Masterchef, a u njemu neće biti poznatih TV lica Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića.

Umjesto njih kao nova lica pojaviti će se Mario Mihelj kuhar u zagrebačkom El Toru i Maredu, a s njim stiže i Goran Kočiš, odnedavno glavni kuhar u osječkom restoranu Waldinger.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Kočiš je ranije zaslužio i Michelinovu zvjezdicu za svoj rad u zagrebačkom Noelu, a u Osijek je stigao podignuti razinu kvalitete lokalne gastro scene.

''Put do zvjezdice je dalek, ali će zasigurno kuhinja u Waldingeru biti na razini iste. Michelinova zvjezdica je jedna vrsta titule i utega na leđima koja zahtijeva još više truda i rada. Također, mijenjaju se očekivanja gostiju prilikom ulaska u restoran, pa ju je mnogo teže održati, nego dobiti. Najbitniji su konstantna kvaliteta, jednaka radna snaga i praćenje trendova'', istaknuo je Kočiš za SiB.hr.

Mihelj i Kočić pridružiti će se tako jedinom preostalom voditelju Stjepanu Vukadinu i donijeti novu energiju u ovu emisiju.


Izdvojeno

Reci što misliš!