Lifestyle / Ostalo

falilo mesa i čokolade

Ivan sprema večeru, gosti su šokirani sastojcima: 'Što će od ovog napraviti? Nema veze'

Ivan sprema večeru, gosti su šokirani sastojcima: 'Što će od ovog napraviti? Nema veze'

Gostima je u popisu namirnica nešto nedostajalo pa će biti zanimljivo vidjeti kakvu će ocjenu Ivan zaslužiti

Umirovljeni dočasnik HV-a kuha za ekipu trećeg dana vinkovačkog tjedna 'Večere za 5'. Ivan Peičić (57) se u 'Večeru za 5' prijavio kako bi promovirao Slavoniju i družio se te stekao nova prijateljstva. Komunikativan je, društven i voli dobru šalu. Ljubitelj je domaće kuhinje - voli i zagorske i dalmatinske specijalitete.

"U mirovini sam, bio sam pripadnik 5. gardijske brigade i ponosan sam na svoj doprinos obrani Republike Hrvatske. Kažu kad odeš u mirovinu nećeš se imati čime zabaviti, no uvijek ima netko. Prijatelji, ribičija, bavim se numizmatikom, volim druženja", ispričao je Ivan o sebi. "Pecam na jezerima, bilo je lijepe ribe, šarana od sedam, osam kilograma. Oni se slikaju i puste nazad", dodao je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ako ćemo iskreno, moj brat mi kaže da sam neozbiljan za svoje godine, no neka, ja se volim družiti, šaliti, komunikativan sam, oduvijek sam takav bio i takav ću biti", zaključio je. Kreativni i veseli domaćin večeru je odlučio spraviti od sastojaka kao što su kulen, sir, riža, grašak, luk, orasi i lješnjaci.

"Što će od ovog napraviti? Nema veze", prokomentirala je Ana. "Meni ovdje fali mesa", konkretniji je bio Antonio. "Meni čokolade", zaključila je Carla.

Hoće li Ivan ipak svojim jelima osvojiti ekipu ili će ga meso koštati, doznat ćemo od 17.45 sati na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!