Lifestyle / Ostalo

europa 92 nagrađuje

Sutra se u Portanovi otvara nova i veća Europa 92, a za vikend stiže izložba tarantula

Sutra se u Portanovi otvara nova i veća Europa 92,  a za vikend stiže izložba tarantula

A ako ste fascinirani paucima, veselit će vas da od petka u Portanovi gostuje jedinstvena izložba tarantula i insekata

29.2. u 11.00 sati otvara se još bolja i veća, odnosno najveća Europa 92 u regiji! Omiljena destinacija ljubitelja vrhunskog jeansa. Prvih 100 kupaca očekuje prigodan poklon, a svaka kupovina iznad 50 eura ostvarena do kraja tjedna ulazi u izvlačenje poklon bona od čak 500 eura!

Očekuje vas odabrana ponuda najnovijih kolekcija brendova: Mustang, Salsa Jeans, Scotch & Soda, Wrangler, Lee, Pepe Jeans, Petrol Industries, Gipsy i Redskins, te ponuda modnog brenda omiljenog među ženama — AD twenty. Za odličnu atmosferu i nezaboravan shopping pobrinut će se njihovi Jeans Experti i glazba DJ-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A ako ste fascinirani paucima, veselit će vas da od petka u Portanovi gostuje jedinstvena izložba tarantula i insekata. Tarantule i insekti stižu iz cijeloga svijeta: Meksika, Indije, Afrike i Azije; a dodatna zanimljivost ove izložbe svakako će biti i Selfie park u kojem će se najmlađi moći fotografirati sa svojim omiljenim zvijezdama!

Cijene ulaznica bit će 6 € za djecu i 7 € za odrasle, održavat će se u prostoru na 1. katu, odmah pored Müllera, a radno vrijeme izložbe bit će vikendom, i to:

Petak 1.3.: 15 - 18 sati
Subota 2.3. i nedjelja 3.3.: 10 - 18 sati
Petak 8. 3.: 15 - 18 sati
Subota 9.3. i nedjelja 10.3.: 10 - 18 sati

A ukoliko za vikend planirate posjet Portanovi - imajte na umu da u nedjelju, 3. ožujka trgovine neće raditi.

Ali ipak… u nedjelju 3. ožujka moći ćete posjetiti Izložbu tarantula i Drugi kat koji će raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Sva radna vremena provjerite na web stranici Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!