Lifestyle / Ostalo

stiže već sutra

Sezonska sniženja i Portastična srijeda

Sezonska sniženja i Portastična srijeda

U subotu 6. siječnja trgovine u Portanovi ne rade, ali zato Portanova u nedjelju 7. siječnja radi prema redovnom radnom vremenu

Prva Portastična srijeda u novoj, 2024. godini stiže već sutra, a obzirom na to da se preklapa sa zimskim sezonskim sniženjima - očekuju vas luuuudi popusti! Do 40% popusta nudi Bershka, popuste do 50% Mass, a 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad iznad 50€ nudi DM... Sve popuste koji vas očekuju sutra, 3. siječnja, pogledajte na web stranici Portanove.

Ako do sad već niste – vrijeme je za kreiranje wish liste i polazak u vašu omiljenu shopping destinaciju - jer započela su sezonska sniženja! Idealna prilika za obnovu garderobe. Na svakom koraku mame trendi odjevni komadi, udobna obuća, detalji i sve ostale potrepštine, divno ukrašene iznosom popusta koji vas očekuje! Izbor je velik i zasigurno ćete naći baš ono što tražite i nešto više od toga. Nema boljih praznika za oči od šarenih izloga s postotkom sniženja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A dok vi istražujete bogatu sniženu ponudu u Portanovi – iskoristite prednosti koju vam pruža Twister dječja igraonica na 2. katu Portanove! Twister igraonica i čuvaonica namijenjena je djeci u dobi od 1 do 12 godina. Djeca s navršene 4 godine mogu ostati samostalno na igri i dok ste vi u shoppingu - za njih su odgovorni veseli i educirani Twister animatori! Djeca mlađa od 4 godine igraju se uz pratnju punoljetne osobe.

6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, trgovine u Portanovi neće raditi, a 2. kat radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći na web stranici Portanove

U nedjelju, 7. siječnja Portanova je otvorena i radit će prema uobičajenom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.


Izdvojeno

Reci što misliš!