Lifestyle / Ostalo

na tri lokacije u tvrđi

Stiže nam još jedan čarobni Advent u Osijeku

Stiže nam još jedan čarobni Advent u Osijeku
Davor Javorović/PIXSELL

Program u Tvrđi odvijat će se na tri lokacije - ispred crkve sv. Mihovila, Trg Svetog Trojstva i Franjevačka ulica. Lunapark će i ove godine biti kod školjke

Kulturni centar Osijek raspisao je javni poziv za davanje u zakup sajamskih kućica za pružanje djelatnosti prigodne prodaje i ugostiteljskih usluga te promociju vlastitih proizvoda na manifestaciji „Advent u Osijeku 2023“.

Manifestacija „Advent u Osijeku 2023“ održat će se od 1. prosinca 2023. do 31. prosinca 2023. Organizatori su Grad Osijek, Turistička zajednica grada Osijeka i Kulturni centar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program u Tvrđi odvijat će se na tri lokacije. Prva je Trg J. Križanića, ispred crkve sv. Mihovila, Tvrđa i to će biti centralna lokacija na kojem će uz štandove biti pozornica za glazbeni program, dječji program i različite aktivacije. Vikendom će ovaj prostor biti posebno čaroban uz tematski festival svjetla.

Druga lokacija je Trg svetog trojstva koji će biti ukrašen velikim okićenim jelkama koje će voditi do do sada već prepoznatljivog najvećeg panoramskog kotača u Hrvatskoj. Na trgu će se nalaziti i Središnju ured Djeda Božićnjaka, a vikendom će također biti ukrašen festivalom svjetla.

Treća lokacija je Franjevačka ulica na kojem će biti još jedna velika pozornica te štandovi s hranom i piće.

poziv ugostiteljima Pogledajte tko nastupa u glazbenom dijelu ovogodišnjeg Adventa u Osijeku

Uz navedeni koncept važno je naglasiti kako će veliki lunapark ponovno biti Kod školjke te kako će Tvrđa ove godine biti domaćin i novogodišnjeg programa, i dječjeg i večernjeg i za tu prigodu dodatno će se aktivirati i Trg Vatroslava Lisinskog.


Izdvojeno

Reci što misliš!