Sport / Nogomet

zadivio regiju

Kakva bomba! Stoper zabio najljepši niželigaški gol na Krpan-Babiću

Kakva bomba! Stoper zabio najljepši niželigaški gol na Krpan-Babiću
PR

Stoper Lio zabio je gol u stilu Sergia Ramosa svom snagom s 20-ak metara

Igrači se još nisu niti oznojili, neki loptu nisu stigli niti dotaknuti, navijači su još ulazili na tribine, a Josip Pavošević već je zadivio regiju. 50 sekundi mu je trebalo za prekrasan pogodak s više od 30 metara koji je, sasvim zasluženo, proglašen za najljepši amaterski pogodak prošlog kola! Sve u sklopu natjecanja Niželigaški gol tjedna, kojeg organizira sportska platforma Sofascore. 

Pogodak je još slađi jer je tako počeo veliki derbi 16. kola Lige Nogometnog Središta Osijek, dvoboj vodećih na ljestvici, Lio protiv Golea. Pavošević je stoper Lia koji je prekrasnim pogotkom načeo mrežu gostiju i na kraju je njegov klub slavio s 3:1. Ne samo to, Lio je tom pobjedom osigurao prvo mjesto ljestvice na kraju sezone i plasman u viši rang - na stadionu Lia sljedeće sezone igrat će se sedma liga!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo mi je najljepši i najdraži pogodak karijere, nije baš klasika da jedan stoper ovako zabija. Iskreno, u tom trenutku nisam vidio drugih rješenja, odlučio sam pucati i pogodio sam. Igramo zaista sjajnu sezonu, imamo i najbolji napad i najbolju obranu lige, naslov i plasman u viši rang smo osigurali, tako da ćemo ova zadnja dva kola slaviti", rekao nam je 26-godišnji Pavošević kojem je ovo treći pogodak sezone (zanimljivo, prva dva je zabio već u prve dvije utakmice, još u rujnu).

Gol pogledajte OVDJE.

Pavošević je ovim pogotkom osvojio tjednu nagradu i ušao u završno natjecanje u kojem će strijelac najljepšeg amaterskog pogotka cijele sezone svom klubu donijeti vrijedno sponzorstvo Sofascorea.


Izdvojeno

Reci što misliš!