Lifestyle / Ostalo

U predstojećem tjednu

''Večera za 5'' ponovno stiže u Slavoniju: Svoje kulinarske vještine pokazat će i pobjednik niza fišijada

''Večera za 5'' ponovno stiže u Slavoniju: Svoje kulinarske vještine pokazat će i pobjednik niza fišijada
RTL

''Večeru za 5'' gledajte od ponedjeljka do petka u 17,45 sati na RTL-u

Predstoji nam novi tjedan, a tako i nove avanture ''Večere za 5'' na RTL-u koja stiže u južnu Slavoniju. Svoje kulinarske vještine pokazat će umirovljenici Marko Mrđan i Goran Pilaš, umirovljenica Marija Čugura, inženjerka Ivana Mijić i poduzetnik Zdravko Stojčević.

  • Marko Mrđan (60) - Umirovljenik Marko Mrđan obožava kuhati i družiti se te se iz tog razloga prijavio u show. Obožava slavonsku kuhinju te je, kaže, pravi majstor peke koja mu je omiljeno jelo. Autentični slavonski meni planira ponuditi i ekipi jer je to kuhinja koju obožava. Marko obožava seoske fešte i želi upravo takvu atmosferu prirediti svojim gostima.
  • Goran Pilaš (54) - Goran je umirovljenik i vlasnik OPG-a te veliki dio svog vremena provodi na istom. Društven je i voli se družiti te se zbog toga, kao i svojih kulinarskih sposobnosti, prijavio na show. Obožava igrati odbojku te je, uz sport, jako posvećen i kuhinji. Preferira tradicionalne specijalitete slavonske kuhinje te će takve ponuditi ekipi.
  • Marija Čugura (70) - Marija dolazi iz Slavonskog Broda i ima niz interesa - bavi se pjevanjem u zboru, hodanjem te izradom domaće kozmetike od bilja koje sama skuplja. Društvena i aktivna gospođa zbog toga se i prijavila u show. Obožava druženja i upoznavanje novih ljudi, a svojim gostima upriličit će pravu veselu slavonsku atmosferu s mediteranskim štihom.
  • Ivana Mijić (34) - Inženjerka Ivana vesela je dama koja u slobodno vrijeme voli kuhati i izlaziti. Zbog kuhanja i dobrog provoda prijavila se u show. Ekipi će spraviti, otkriva, tradicionalnu kuhinju koja oslikava njezin kraj. Smatra da u kuhinji nema mana te zna i voli kuhati baš sve.
  • Zdravko Stojčević (64) - Poduzetnik Zdravko u show prijavio se zbog dobre zabave i kuhanja. Obožava svoj vinograd te voće i vrt koje obrađuje sa suprugom. Iza sebe ima razna kulinarska natjecanja po Slavoniji, a uspješan je i u fišijadama, gdje je uvijek zauzimao visoke pozicije. Ambiciozan je u kuhinji, a ekipi bi mogao ponuditi autentičnu slavonsku kuhinju, tradiciju i veselje te dobru atmosferu.

''Večeru za 5'' gledajte od ponedjeljka do petka u 17,45 sati na RTL-u, a ako želite već sada doznati tko je napravio bolje večeru - omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!