Sport / Nogomet

sinergija s navijačima

Mierez, Matković i Nejašmić - tri najveće zvijezde Osijeka druže se s navijačima uoči Rijeke

Mierez, Matković i Nejašmić - tri najveće zvijezde Osijeka druže se s navijačima uoči Rijeke
Borna Jakšić/PIXSELL

U četvrtak imamo novo druženje s navijačima i simpatizerima NK Osijek, a moći ćete osvojiti i ulaznice za nedjeljni derbi

U nedjelju navečer od 19 i 30 sati očekuje nas posljednja utakmica ove sezone na domaćem terenu. Na našoj će Opus Areni gostovati momčad Rijeke i bit će to derbi 35. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, rezultatski iznimno bitan za Bijelo-plave.

Jasno je, naime, da Osijeku treba pobjeda za ostanak na četvrtom mjestu, a znaju to jako dobro i navijači koji će doći na tribine i iskazati podršku igračima.

Iščekujući taj dvoboj, igrači Osijeka ponovno će se podružiti s sugrađanima i sugrađankama i to u četvrtak, 16. svibnja, kada dolaze na Trg slobode. Tada ćete lako kroz  zabavne igre moći doći do ulaznica za derbi, a svakako će motiv ljubiteljima nogometa i posebice svima koji navijaju za NK Osijek biti dolazak ponajboljeg terceta kojega trenutno imamo na raspolaganju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o Ramónu Miérezu, Darku Nejašmiću i Antonu Matkoviću s kojima će se navijači moći fotografirati i dakako dobiti autograme naših istaknutih prvotimaca i to u vremenu od 18 do 19 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!