Lifestyle / Ostalo

SoS stipendija – broj prijava svakodnevno raste

SoS stipendija – broj prijava svakodnevno raste

Reakcije na SoS stipendiju iznimno su pozitivne, a broj prijavljenih studenata svakodnevno raste. Za manje od tjedan dana kako je objavljen natječaj, pristiglo je puno dobrih i zanimljivih prijava.

Reakcije na SoS stipendiju iznimno su pozitivne, a broj prijavljenih studenata svakodnevno raste. Za manje od tjedan dana kako je objavljen natječaj, pristiglo je puno dobrih i zanimljivih prijava. Donosimo nekoliko dojmova prijavljenih studenata.

sos plakat 495

Dragi moji, ovo se čini vrlo zanimljivom stipendijom!! Kreativno i korisno! Bilo bi lijepo dobiti ovakvu stipendiju!"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odlučila sam se prijaviti za ovu stipendiju jer ne primam ni jednu vrstu državne stipendije. Studentica sam pravnog fakulteta u Osijeku. Nadam se da ću zadovoljiti Vaše kriterije koji su bitni za dodjelu ove pomalo neobične, a ipak odlične i zanimljive vrste stipendije."

Smatram da sam dobar kandidat za dobivanje navedene stipendije jer sam imala vrlo dobar prosjek na kraju zadnjeg razreda srednje škole, bavila se mnogim izvanškolskim aktivnostima, ambiciozna sam i iskoristila bih maksimalno ovu stipendiju koju si trenutno ne bih mogla priuštiti. Kao studentu svaki popust, nagrada i bilo kakav doprinos mi je potreban."

Razlozi zbog kojih se prijavljujem na ovaj natječaj? Mogla bi ih napisati barem pet, ali jedan od najvažnijih je taj što planiram upisati diplomski u Njemačkoj, te bi mi ova nagrada u obliku tečaja stranog jezika sjela toliko dobro koliko i siromahu plaća nakon pola godine (s obzirom da moram polagati TOEFL ispit koji i nije baš toliko jednostavan, i koji košta 200$)!"

Smatram da posjedujem sve kvalitetete potencijalnog dobitnika stipendije, što možete provjeriti u mom životopisu. Voljela bih naučiti još jedan strani jezik. Koristim usluge fitness centra XXL u Osijeku još od srednje škole, gdje najčešće idem na body styling. Cinestar posjećujem s prijateljima, kao i Gradske bazene barem jednom mjesečno ili češće. GPP koristim kao prijevoz do kolegice u Donjem gradu pa bi mi dobro došla godišnja karta. Kao i svakoj djevojci oduševili bi me IPL tretmani u beauty centru, a dečka bih nagradila poklon paketom naše pivovare."

SoS stipendija" projekt je portala SoS – Studenti osječkog Sveučilišta – www.studos.net. Posebnost ove stipendije je to da ona nije u novcu, već u robi i uslugama partnera stipendije. Natječaj za dodjelu stipendije objavljen je 13.12.2011., a rok za prijave je 07.01.2012. godine. 

Partneri stipendije su: Ad Hoc – centar za poduke i prevoditeljstvo, Osječka pivovara, Športski objekti – Gradski bazeni, GPP, CineStar, XXL fitness centar i Style beauty salon. 

Vrijednost stipendije je približno 5.500,00 kn.

Dobitnik SoS stipendije od partnera dobiva:

• Ad Hoc: tečaj stranog jezika po izboru
• Osječka pivovara: poklon paket proizvoda u vrijednosti od 500,00 kn
• Športski objekti – Gradski bazeni: 50 besplatnih ulaznica za Gradske bazene
• GPP: 12 mjeseci besplatnog prijevoza na području Grada Osijeka 
• CineStar Osijek: 10 puta 2 ulaznice za kino projekcije
• XXL fitness centar: godina dana besplatne članarine
• Style beauty salon: poklon bon u vrijednosti od 500,00 kn iskoristiv za IPL tretmane

Stipendija će biti dodijeljena jednoj osobi koja pobijedi u finalnom krugu natječaja. 15.01.2012. godine portal SoS objavit će 10 finalnih kandidata, te osnovne informacije o svakom od njih. Konačan izbor dobitnika SoS stipendije prepušta se posjetiteljima portala koji će moći glasati za svog favorita od 15.01.2012. do 01.02.2012. godine. Više informacija, kao i obrazac prijave za SoS stipendiju potražite na www.studos.net. 

Svoju prijavu za SoS stipendiju predajte OVDJE.

Medijski pokrovitelji SoS stipendije su Osječka televizija, te web portali SiB.hr i Osijek-danas.com.


Izdvojeno

Reci što misliš!