Lifestyle / Night life

Oxygene: Live Jazz i O2 Underground & Dislectric

Oxygene: Live Jazz i O2 Underground & Dislectric

Klub Oxygene ovaj vikend za vas priprem jazz večer i već poznati O2 Underground & Dislectric.

U četvrtak, 07.03.2013. očekuje vas Live Jazz večer: Barač-Mihić group + gosti. Klub Oxygene nastavlja s live jazz večerima četvrtkom, pa će i ovog četvrtka od 21.00h ljubitelji jazza moći uživati u nastupu Barač-Mihić groupa i eminentnih glazbenih gostiju. Ulaz u klub je besplatan.

jazz oksiden 495 2013

U petak, 8. ožujka u osječkom klubu Oxygene po prvi put nastupit će Boo Dale, karizmatični DJ/promotor iz Rijeke te gitarist legendarnog sastava Let 3. Organizaciju eventa potpisuju O2 Underground i Dislectric pa će tako uz Boo Dalea još nastupiti Sly, Sheepatz i Omke.

jazz oksiden 495 2013 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice iznosi 20 kn, a i ovoga puta vas čeka piće dobrodošlice i happy hours od 23 do 01 h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom 'dva za cijenu jednog' i Tuborg 0,33l po cijeni od 10 kn. Početak je u 22 h, a službeno vrijeme zatvaranja je u 05 h.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Oxygene poklanjaju vam 5x1 ulaznicu za O2 Underground & Dislectric koji će se održati u petak u klubu. Kako bi ste osvojili nagradu ispod članka potrebno je komentirati "Ja želim ići na O2 Underground".[/important]

[blockquote]Boo Dale (Let 3, Hartera, Bodyjack, Rijeka)

Glazbenu karijeru gradi od 1994. Afirmirao se u grupama Unlogic Skill i Let 3 u kojem svira i danas. Na elektronskoj sceni je prisutan od 2001. kada je s kolegom Fryerom zaplovio u electro vode. Kroz godine je nastupao u svim relevantnijim klubovima i festivalima u regiji. Kreator je elektroničkog party stagea na Hartera Festivalu, suosnivač je i projekata Bodyjack i Gilettes, a odnedavna i dio projekta Work The Floor. Njegova je glazba danas dobro odmjerena mješavina raznih stilova – od nu disca, deep i tech housea preko electra sve do techna. Zaražen je elektronikom. Jako.[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!