Lifestyle / Koncerti

Pips, Chips & Videoclips na UFO potvrđuju status najboljeg domaćeg live benda

Pips, Chips & Videoclips na UFO potvrđuju status najboljeg domaćeg live benda

Urban Fest Osijek 2016. Uz PAN vam predstavlja povratak benda Pips, Chips & Videoclips na open air binu u Osijeku, gdje će zasvirati u dvorištvu Vege posljednjeg dana UFO 2016 Festivala, odnosno 25. lipnja.

Riječ je o jednom od najprepoznatljivijih bendova na cijeloj hrvatskoj rock sceni, koji već preko 20 godina radi i stvara glazbu u skladu s vremenom u kojem živimo. Bend je to koji je uvijek hrabro istraživao nova glazbena iskustva i koji je unatoč tome uspijevao zadržavati vjernu publiku, pa čak i u dobu kad im je pristup napustio čisti 'mainstream' te odlutao u područja 'undergrounda', područja gdje nema nikakvih granica u stvaralaštvu i to je ono što je njima odgovaralo.

'Pipsi' iza sebe imaju sedam studijskih albuma, svaki originalan na svoj način i svaki s nekoliko hitova, koji se savršeno uklapaju u kolektivnu sliku stvaralaštva benda, koji je postigao nevjerojatno puno u 24 godine, otkad su velikim korakom krenuli na domaće glazbeno nebo.

 



Na UFO dolaze nakon četiri godine, i to u sjajnoj formi, gdje su se u potpunosti koncentrirali na to da publici prenesu najbolje moguće live iskustvo. Bend je iskusan, ali ujedno i svjež te je riječ o jednoj od najusviranijih i najuigranijih glazbenih skupina u državi, čije pjesme u živo zvuče puno energičnije, ali i iskrenije nego na također odličnim audio snimkama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!