Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 29.10. do 04.11.2015.

CineStar Osijek program od 29.10. do 04.11.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Jem i hologrami" u našoj nagradnoj igri!

Jem i hologrami (Jem and the Holograms)

REDATELJ: Jon M. Chu   |  ŽANR: avantura, glazbeni, fantazija
ULOGE: Juliette Lewis, Ryan Guzman, Molly Ringwald
TRAJANJE FILMA: 118 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djevojka iz malog gradića zahvaljujući amaterskoj video snimci postaje senzacija, a zatim i globalna super-zvijezda! Ona će zajedno s tri sestre krenuti na nevjerojatno putovanje tijekom kojega će otkriti da su neki talenti previše posebni da bi ih se skrivalo. U ovoj glazbenoj avanturi četiri će glazbenice hrabro krenuti naprijed nakon što shvate kako se ključ stvaranja vlastite sudbine nalazi upravo u pronalasku vlastitoga glasa.

{edocs}Cinestar/cinestar170.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Jem i hologramie". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Jem i hologrami". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 04.11.

DOBITNICI:
Ana Kovačić
Antonija Šarčević[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!