Lens / Lens

Akcija staro za novo u Lensu nastavljena

Akcija staro za novo u Lensu nastavljena

S ciljem poticanja ljudi na društveno odgovorno ponašanje i štednju u ovim teškim vremenima, u Očnoj optici Lens, krenula je nova akcija ZAMJENA STARO ZA NOVO. Svi kupci koji donesu stare okvire dobivaju jedan par jednojakosnih dioptrijskih leća na poklon.

Plakat Lens

Društvena odgovornost je postala vrlo važan segment u poslovanju svih poduzeća. Svjesni činjenice da moraju voditi brigu o zaštiti okoliša, a samim time i brigu o budućim generacijama odlučili su pokrenuti akciju ZAMJENA STARO ZA NOVO.

Kroz razgovore s njihovim dugogodišnjim kupcima došli su do zaključka da u svojoj kolekciji posjeduju određeni broj okvira s kojima jednostavno rečeno ne znaju što će. Iako su im stari okviri beskorisni, varijanta da bace okvir koji je koštao nekoliko stotina ili čak tisuća kuna ne čini im se baš primamljiva.

Kako bi im olakšali dilemu odlučili su im ponuditi da te okvire donesu kod njih. Nisu zaboravili ni na njih same te su im omogućili da odaberu nova dioptrijska stakla potpuno besplatno. Veliki broj njihovih kupaca već je ovo vidio kao odličnu priliku da uštedi kod kupovine novih naočala te je ova akcija naišla na veliku susretljivost i zadovoljstvo brojnih uključenih.

Ovim putem pozivamo sve one koji se još nisu priključili Lensovoj akciji da donesu stare okvire do kraja veljače 2013. godine, a oni će ih za to nagraditi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Akcija ZAMJENA STARO ZA NOVO naišla je na susterljivost velikog broja naših klijenata. Do sada se u akciju uključilo više od 70 ljudi. Ovu priliku želimo iskoristiti kako bi se zahvalili svima koji su prepoznali korisnost ove akcije te kako bi obavijestili one koji se do sada nisu uključili, a planirali su ili planiraju, da ćemo akciju zbog velikog interesa produžiti DO KRAJA VELJAČE.

[blockquote]Što se događa sa starim okvirima?
Stare okvire rastavljaju na njihove sastavne dijelove te, ako su dijelovi iskoristivi, koriste ih kako bi kupcima osigurali besplatan popravak. One dijelove koji nisu iskoristivi na odgovarajući način recikliraju.[/blockquote]
Očna optika Lens| P.Pejačevića 5, Gacka 10 – Mercator centar

lens Voucher

[important title=Osvoji vaučer u iznosu od 500 kuna za kupovinu u Lensu]Svi koji su spremni okušati sreću imaju priliku osvojiti Gift voucher u iznosu 500, 00 kn koji mogu iskoristiti jednokratno pri kupovini bilo kojeg proizvoda iz ponude Optike Lens.

Sve što treba napraviti je:

1) U komentar ovog članka napisati: "Očna optika Lens mi poklanja Gift Voucher u iznosu 500, 00 kuna
2) Dodati facebook profil Optika Lens na listu svojih prijatelja (ako to do sada nisi napravio/la).

Dobitnika vaučera proglasiti ćemo 10. veljače.

Dobitnica je Vanja Šuler.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!