Lens / Lens

Akcija 'Povedi LEGU ili LEGICU u Lens' produžena do 15. kolovoza

Akcija 'Povedi LEGU ili LEGICU u Lens' produžena do 15. kolovoza

Vrlo interesantna akcija koja je u Očnoj optici Lens krenula početkom srpnja bit će produžena do 15.kolovoza. 2013. godine. Svi koji u Lensu kupe jedne sunčike imaju priliku za svog LEGU ili svoju LEGICU dobiti druge i to potpuno besplatno.


Očna optika Lens svojim konstantnim akcijama razveseljava sve svoje dosadašnje i potencijalne kupce. Ovaj put je velik broj naših dragih LEGA i LEGICA imao priliku kupiti sunčane naočale po vrlo povoljnim uvjetima.

Akcija „Povedi LEGU ili LEGICU u Lens" je koncipirana na način da svi koji se odluče kupiti nove sunčane naočale imaju priliku dobiti još jedne sunčane naočale i to potpuno besplatno, ali pod uvjetom da sa sobom povedu LEGU ili LEGICU. Poanta akcije je da kupac i njegov lega ili legica odaberu dvoje naočale, a oni im od tih dvojih poklanjaju jeftinije.

Akcija je od samog početka naišla na interes od strane velikog broja kupaca i većina modela sunčanih naočala iz njihovih optika je rasprodana. Preostale modele sunčanih naočala iz optike u Pejačevićevoj ulici su preselili u njihovu novootvorenu optiku koja se nalazi u Ulici Hrvatske Republike 29 u Kappa centru.

Službeni završetak akcije je bio predviđen za 3. kolovoz 2013. godine no iz Lensa su nam javili da akciju ipak produžuju do 15. kolovoza 2013. godine.

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije zajedno sa svojim legom ili legicom u Lens i priuštite si nešto iz njihovog asortimana svjetski poznatih brenodava sunčanih naočala po nikad boljim uvjetima.

usHPU5V.jpg


Izdvojeno

Reci što misliš!