Događanja / Ostala

20. lipnja

Belišće: Koncert Elvisa Stanića i French Touch kvarteta ''Accordion Project''

Belišće: Koncert Elvisa Stanića i French Touch kvarteta ''Accordion Project''
PR

Ovaj kvartet iskusnih i vatrenih glazbenika energičnu, očaravajuću i nadahnutu glazbu kombinira u jedinstvenom zvuku harmonike, gitare, kontrabasa i bubnjeva

U četvrtak, 20. lipnja s početkom u 20 sati, u dvorani belišćanskog Centra za kulturu Sigmund Romberg održat će se koncert Elvisa Stanića i French Touch kvarteta, s Elvisom Stanićem na harmonici, Spartacom Črnjarićem na gitari, Darkom Mihelićem na kontrabasu i Andyjem Cechom na bubnjevima.

Novi glazbeni projekt najnagrađivanijeg hrvatskog multiinstrumentalista Elvisa Stanića posvećen je harmonici, tangu, francuskoj šansoni i valceru. Ovaj kvartet iskusnih i vatrenih glazbenika energičnu, očaravajuću i nadahnutu glazbu kombinira u jedinstvenom zvuku harmonike, gitare, kontrabasa i bubnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

French Touch kvartet publiku odvodi na šetnju pariškim ulicama, poziva na tango u Buenos Airesu te propitkuje južnoameričku senzualnost i neobuzdanu radost francuskog 'joie de vivre'. Njihova glazba pokazuje raznolikost, ali i vrhunsko umijeće umotano u elegantnu fuziju tanga, jazza i valcera.

Koncert je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija, a ulaz je besplatan.


Izdvojeno

Reci što misliš!