Događanja / Ostala

23. veljače

U Centru za kulturu Čepin predstavit će se knjiga ''Camino – od Osijeka do Santiago de Compostele''

U Centru za kulturu Čepin predstavit će se knjiga ''Camino – od Osijeka do Santiago de Compostele''

Na tome putu, prolazeći brojne pustolovine, upoznajući nove i srećući neke poznate ljude, pričaju priču o naporima i ljubavi koja je potrebna kako bismo ishodali svoj Put života

U petak, 23. veljače u 19 sati, u Dvorani Centra za kulturu Čepin, dvoje će osječkih zaljubljenika u hodanje na duge staze predstaviti knjigu ''Camino – od Osijeka do Santiago de Compostele''.

Riječ je o Biljani Brdar i Ivici Miložiću Miži koji su propješačili 3300 kilometara od svojega doma u Osijeku do najpoznatijeg Svetišta sv. Jakova na svijetu, onoga u Španjolskoj, Santiago de Composteli. O tom su putu napisali i knjigu koja donosi njihovu životnu i hodočasničku priču, priču o dvoje jednostavnih ljudi koji su se odlučili na izuzetno neobičan pothvat. Na tome putu, prolazeći brojne pustolovine, upoznajući nove i srećući neke poznate ljude, pričaju priču o naporima i ljubavi koja je potrebna kako bismo ishodali svoj Put života. Knjiga obiluje brojnim epizodama, anegdotama i prekrasnim fotografijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Idealan je to događaj za kraj tjedna: umiriti se, opustiti i nahraniti duh i dušu ljepotama koje će nam autori prenijeti riječju, svjedočanstvom i predivnim fotografijama prirode i susreta, ali i vrlo korisnim savjetima za sve one koji će se upustiti u avanturu zvanu ''Camino''. Za one koji će iz udobnosti svojega doma prolaziti Put s Ivicom i Biljanom, knjiga će ponuditi prekrasne i žive scene gradova, ljudi, svetišta i osobnih priča koje su nadasve inspirirajuće.

Uvodno će o fenomenu hodočašća govoriti dr. sc. Đurica Pardon, župnik čepinskih dviju župa - Župe Uskrsnuća Kristova i Duha Svetoga - Čepin.


Izdvojeno

Reci što misliš!