Događanja / Ostala

23. i 24. veljače

BABYSTEPS program slavi godišnjicu postojanja i organizira Dane otvorenih vrata

BABYSTEPS program slavi godišnjicu postojanja i organizira Dane otvorenih vrata
PR

Riječ je o podršci u senzo-motoričkom razvoju beba od rođenja do treće godine, podršci i razumijevanju majkama kroz razvojne faze te savjetima i besplatnim edukativnim druženjima

Prošla je i godina otkako je otvoren BABYSTEPS program u Osijeku.

Nakon prve godine voditeljica osječke franšize Tamara Pudić kaže nam da je otvorenje BABYSTEPS programa bila prava odluka jer su roditelji njime oduševljeni. Sretni su što je program te vrste došao u naš grad jer ono je što pruža nešto što do sada nisu imali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o podršci u senzo-motoričkom razvoju beba od rođenja do treće godine, podršci i razumijevanju majkama kroz razvojne faze te savjetima i besplatnim edukativnim druženjima. Tu su i kvalitetna usluga i vrhunski rezultati, što se pokazalo i u ostalim gradovima Hrvatske, pa tako i u Osijeku.

''Ljubav prema djeci, razvoju i pomaganju ono je što nas pokreće i uistinu sam zahvalna što radim posao iz svojih snova'', rekla je Pudić.

Povodom prvog rođendana, organizirani su Dani otvorenih vrata koji će se održati u petak, 23. i subotu, 24. veljače od 10 do 12 sati. Pozvani su svi roditelji, bebe i djeca 0-3 godine, a svakako pozovite i prijatelje jer je u društvu uvijek veselije!

Kako bi se što bolje organizirali, potrebno je potvrditi svoj dolazak na e-mail adresu [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!